Februárban az Innsbruck-i sípályákon még sok hó szokott lenni? Szép havas még akkor a táj?
Február bőven a síszezonnon belül van.
A pályákon lesz hó, de ha jolértem nem síelés szempontjából kérdezed.
A legutóbbi tél január vége, február kicsit melegebb volt, nem mindig "friss" havas volt a táj de volt hó. Maga a város 860m magasan van ami nem kiemelkedő és nem is hóbiztos magasság, de februárban jó esélyed lesz a téli tályra
Köszönöm a választ!
De! Síelés miatt mennénk Innsbruckba. Csak azt nem tudjuk, hogy pontosan mikor lenne érdemes.
Ebből a szempontból még mindig jó lehet a február, vagy inkább próbáljunk meg január elején menni?
Síelők pont hu
Találtok infót a területről
3/4:
Én ott csak a nyitással kapcsolatban talaltam infót. Ha esetleg van a kérdéseimmel egybefüggő info, akkor azt belinkelhetnéd ide. Előre is koszonom!
4/4:
A minőség alatt gondolom azt erted, hogy jeges lesz. Az nem probléma. Lényeges az lenne, hogy ne legyen latyakos, sziklás és nagyon hepe-hupas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!