Hogyan igazolhatom snowboard tudásom?
Figyelt kérdés
Szeretnék snowboard oktató lenni, amihez követelmény az érettségi, egészségügyi alkalmassági, és haladó snowboard tudás. Namár most nekem meg van mind a három, de a haladó snowboard tudás igazolásához is kérnek dokumentumot ami nekem nincs, mivel sose voltam hivatalos sportoló csak hobbi szinten űzöm. Hogyan tudok a haladó snowboard tudásomról "igazolást" szerezni?jún. 6. 23:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem oktatótól. Nem tudom, de ez tűnik nekem logikusnak. Ki más tudna igazolni? Netán vmi hivatal?
2/5 anonim válasza:
Amúgy ahol ezeket a követelményeket találtad, ott nem tudod megkérdezni, hogy hogy szerezz igazolást a tudásodról? Az oktató tanfolyam szervezőitől? Az a biztos információ.
3/5 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, csak nem kaptam választ. Gondoltam hátha járt valaki hasonló cipőben és tud valami tanácsot adni esetleg ajánlani valakit aki segít ezért tettem fel itt is a kérdést. (Nem igazan voltam meg olyan oktatonal aki barmilyen igazolast allitott volna elo ezert gondoltam hogy valami specko emberhez kell menni de fasz tudja :'D)
jún. 8. 00:26
4/5 anonim válasza:
"Hogyan igazolhatom snowboard tudásom?"
Kezdetnek megtanulod helyesen leírni, hogy snowboadtudás...
5/5 anonim válasza:
Amikor a nyelvtannáci kihagy egy betűt, haha!
A snowboardtudásodat oktatónál igazolhatod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!