Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Van itt olyan köztetek, aki...

Van itt olyan köztetek, aki szereti a jégkorongot és követi az NHL-t?

Figyelt kérdés
Ha követi az NHL-t, akkor melyik a kedvenc csapata? Melyik a kedvenc válogatottja?

máj. 13. 17:01
 1/3 Suvorov ***** válasza:
én szeretem a jégkorongot Nashville Predators a kedvenc csapatom kedvenc válogatottam meg a Szlovák
máj. 17. 02:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Pittsburgh Penguis a kedvencem, de több csapatot is kedvelek illetve a kapusok között is vannak favoritok. A No.1 Marc-Andre Fleury.
jún. 6. 06:30
 3/3 anonim válasza:
Igen követtem kb 15 éve. Kisebb nagyobb kihagyással.Kedvenc csapat a NY Islanders. Ezenkívül is vannak kedvenc csapatok pl: Detroit Red Wings, Nashville, Flyers, Edmonton, Carolina. Válogatottba Magyar, Usa, Svéd. Kedvenc játékosom nincs, de nyilván legjobbak miatt érdemes nézni. Hiszen itt vannak ab legjobb játékosok többi hoki bajnokságot nem követtem. Kedvenc edzőm az John Tortorella. Állat az az a ember,de jó értelemben. 😁
júl. 21. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!