Milyen talpbetétet ajánlotok jégkoronghoz lúdtalppal?
Figyelt kérdés
Egészen kiskorom óta a korcsolyázás és a jégkorong a szenvedélyem, de nagyon megnehezíti a dolgot, hogy lúdtalpas vagyok és kb fél óra után alig bírok állni a koriban. Leginkább azokhoz szól a kérdés akik hasonló problémával küzdenek/küzdöttek.
Van erre valami megoldás? Tudtok esetleg ajánlani talpbetétet ami kicsit enyhítené ezt?
jan. 3. 23:31
1/2 anonim válasza:
En a helyedben elmennek olyan helyre ahol szemelyre szabottan sajat labhoz keszitenek betetet. Elmondos h koriba kene es megmondjak mit javasolnak es hogy tudod hasznalni meg melyik fajtát. Vagy pl elore fel is hivhatos oket. Ha bp akkor a sensitive ceget ajablom. Az akacfa utcaban megba dob utcaban voltak regen most nem tudom hol. Kb ok keszotsnek legolcsobban es legjobb minosegben egyedi talpbetetet. Minden tevekenyseghez mas anyagbol
2/2 anonim válasza:
Suerintem is az egyedi talpbetét lenne az ideális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!