Szegeden a Hervis-ben vannak hokikorcsolyák?
Figyelt kérdés
Van választék? Női-férfi nemtudom mennyire tér el hokikoriban, mindenesetre én "női"-t szeretnék persze nem rózsaszínre gondoltam(:
válaszokat megköszönném.
2010. okt. 2. 09:53
1/2 anonim válasza:
pár hete voltam (igaz, nem Szegeden), akkor még nem volt, de télre hoznak mindig, kb 5-10 félét. a normális hokikorik, amik nem műanyagból vannak, és nem ilyen gagyi csatosak, az mind férfi elvileg, de a női hokisok is olyant hordanak, szóval tökmindegy :)
ha messze laksz a Hervistől, és nem szeretnél odamenni fölöslegesen, akkor nézegesd a honlapjukat, ahova ki szokták a szórólapokat tenni, és figyeld, hogy mikor tesznek bele korikat.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen(:
ma voltam szegedi hervisben, és vettem hokikorit:D
ffi-nek van kikiáltva de nekem nagyon tetszik van benne egy kis piros minta nagyon széép(:
2010. okt. 3. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!