Általánosságban nem lehet megmondani, melyik a jobb, kinek melyik.
Én a snowboard-ot nem próbáltam, nem is szeretném, tőlem idegen az oldalt havon csúszás, nem érezném magamat elég stabilnak, ugyanígy hasonlóan gördeszkázni sem tudnék. Síelni viszont tudok, így nekem az a jobb.
Én is egyetértek az előttem szólókkal, én is csak síelni tanultam meg, snowboard sosem próbáltam, de többször jutott már eszembe síelés közben is, hogy milyen lehet vajon, és arra rájöttem, ami miatt most mindezt írom, hogy nagyon más, sőt, pont egymás ellentéte, hiszen síelés közben a két láb független egymástól, ugye, ami egyszerre előny és hátrány is, snowboardozásnál meg, ugye, pont hogy össze van kötve vagy fogva a két láb és szerintem amúgy az esés is több vagy alapértelmezettebb, mint síelés közben, de persze attól még lehet az is jó móka, de annyira más lehet összekötött lábakkal, hogy engem a zsákban ugrálásra emlékeztet a snowboard... :)
Attól még persze kipróbálnám, megtanulnám, de szerintem kontrollálni is nehezebb, mint a sít, de ezt persze csak azért írom, mert tényleg sosem próbáltam snowboardozni, csak sokat elmélkedtem már ezen...
Érdekes lehet azoknak, akik mindkét sportot egyenlő szinten nyomják, hogy vajon ők milyen különbséget élnek meg vagy milyen tapasztalatot osztanának meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!