SÜRGŐS!!! Holnap megyek korcsolyázni, semmi tapasztalatom, a felszerelésem sem tökéletes. Mit tehetnék?
A helyzet az, hogy holnap mi és egy másik osztály korcsolyázni megyünk. Ezzel olyan esetben nem is lenne baj, de én nem tudok korcsolyázni, és lassan 4-5 éve nem álltam vele jégre. Sőt, még korcsolyám sincs. Egyik osztálytársam nővérétől kérem el. És nincs ötletem, hogy milyen nadrágot vegyek fel, hogy ne ázzon át nagyon, mert sínadrágom meg ilyesmim nincs :/
Segítség
Nem derül ki, hogy fiú vagy lány vagy, így arra asszociálok, hogy lány.
A női korcsolyák többségén van ‘orrfék’ amit tudsz használni megállásra. Az már egy jó pont ha megtudsz állni.
Hajtáshoz kicsit begugolsz és oldalra-hátra tolod magad, kb 45 fokos szögben a haladási irányhoz képest. Ha nem rogyasztassz bele egy kicsit akkor fájni fog a hátad, pikk pakk elfáradsz és haladni se fogsz nagyon.
Nadrág alá érdemes egy jégeralsó/cicanadrág/harisnya. Vastag, hosszú zokni. Korcsolyázás utánra vigyél váltó nadrágot és csere zoknit. Sapka, kesztyű szintén célszerű. Senki nem fogja levágni az ujjaid ahogy az előző mondta, de ha így is lenne akkor sem egy textil/bőr kesztyű óvna meg ettől.
Ha nagyon nem megy, szerintem nyugodtan leszólíthatsz bárkit akinek látod, hogy jól megy. Én mindig segítettem ha megkértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!