Téli túrán símaszk?
Figyelt kérdés
Hamarosan újra itt a tél (legalább is a hideg)....
Tavaly szereztem be magamnak egy símaszkot erre a célra, túrára a természetben. Tök jól véd a hideg ellen csak van egy kis bökkenő.
Félek hogy mi lesz ha valaki meglát benne :D
Tudom hülyeség pláne hogy ha rajtam van fel sem ismernek, de akkor is parázok hogy ha valaki meglát benne akkor szól hogy miért van rajtam vagy rám hívja a rendőröket.
Szerintetek nyugodtan használjam és #rjam le ha valaki meglát benne? Egyáltalán szólna valaki miatta vagy annyira félelmetes lennék benne hogy nem?
2021. okt. 1. 23:54
1/1 krwkco válasza:
A símaszk csak extra hidegben vagy hidegben és erős szélben indokolt. Kb. -15-20 fok alatt. Ha akkor meglát valaki, legfeljebb irígykedni fog, hogy Neked nem fázik az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!