Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Téli túrán símaszk?

Téli túrán símaszk?

Figyelt kérdés

Hamarosan újra itt a tél (legalább is a hideg)....

Tavaly szereztem be magamnak egy símaszkot erre a célra, túrára a természetben. Tök jól véd a hideg ellen csak van egy kis bökkenő.

Félek hogy mi lesz ha valaki meglát benne :D

Tudom hülyeség pláne hogy ha rajtam van fel sem ismernek, de akkor is parázok hogy ha valaki meglát benne akkor szól hogy miért van rajtam vagy rám hívja a rendőröket.

Szerintetek nyugodtan használjam és #rjam le ha valaki meglát benne? Egyáltalán szólna valaki miatta vagy annyira félelmetes lennék benne hogy nem?

2021. okt. 1. 23:54
 1/1 krwkco ***** válasza:
100%
A símaszk csak extra hidegben vagy hidegben és erős szélben indokolt. Kb. -15-20 fok alatt. Ha akkor meglát valaki, legfeljebb irígykedni fog, hogy Neked nem fázik az arcod.
2021. okt. 2. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!