Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Milyen korcsolyát érdemes venni?

Milyen korcsolyát érdemes venni?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva 10 éve korizok, de márkák szempontjából sose tudtam volna semmit se mondani. Hobby szinten korcsolyázok, heti kétszer-háromszor. Karantén előtt váltottam műjégkorira, de őszintén szólva nem jött be nekem, így visszatérnék hokikorikhoz, viszont a régi költözés közben eltűnt.

Így tehát egy olyan hokikorit keresek, lehetőleg 15k alatt, ami nem végezné a kukában 2 hónap múlva. Linkeknek nagyon örülnék.

L

2021. szept. 25. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hobbihoz bármelyik jó, amit újonnan veszel, nem valami használt vackot. Csak arra figyelj, hogy jól fogja a lábad, bár ezt gondolom nem kell magyarázni, ha 10 éve korizol. Én se a márkát néztem, hanem hogy legyen kényelmes, meg jól fogja a lábam. A műkori az ott lévő elemekre, forgásokra, ugrásokra van tervezve, ha csak mennél vele, tényleg jobb egy hoki kori, az konkrétan arra van hogy menj vele.
2021. szept. 25. 18:30
 2/2 anonim válasza:

Bauer, használtan is lehet jót kifogni. Marketplace, jofogas.

Most vettem fél áron úgy h az illető alig használta. Most van szezonja, aki nem korizik csak még ette, jó eséllyel szabadul tőle és le kell csapni rá

2021. okt. 12. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!