Jövőre elszeretnék menni síelni, valami tanács?
Teljesen kezdő vagyok.
Svájc jó lehet?
Teljesen egyetértek az előttem "szólóval". Oktatóval érdemes kezdeni. Az, hogy hová, melyik pályára mész, az a pénztárcádtól is függ, de az elején neked csak az kell, hogy legyen egy-két jó tanuló/oktató pálya, így felesleges nagy pályarendszerre menni (drágább pénzért). Megkockáztatom, hogy érdemesebb lenne pár napot egy magyar pályán eltöltve elsajátítani az alapokat és utána kimenni külföldre, amikor már egy egyszerűbb kék pályán is le tudsz jönni. Esetleg érdemes előre oktatót keresni és ha találsz, akkor arra a pályarendszerre menni, ahol ő van. Persze lehet fordítva is, hogy kiválasztasz egy pályarendszert, ahová menni szeretnél és ott keresel oktatót.
A sielok.hu-n szoktam pálya térképeket nézegetni és ott az adott pályákhoz vannak felhasználói leírások, amikben sokszor kitérnek arra is, hogy az adott pálya jó-e kezdőnek, vagy sem, mik róla a tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!