Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Ovechkin vagy Crosby szerintet...

Gumicsizmafőzelék kérdése:

Ovechkin vagy Crosby szerintetek ki a jobb? :D Én Ovechkint tartom jobbnak:D

Figyelt kérdés
a poén az hogy Penguins drukker vagyok:D
2010. aug. 17. 00:41
 1/7 anonim ***** válasza:
A Penguins nem túl férfias csapat, elég Fleuryre és Crosbyra nézni. Ovechkin elég önző tud lenni néha, de jobbnak tartom, mint Crosbyt. Crosbynak nagy a segge, nagyok az ajkai és lány neve van. És a főnökénél lakik. Szóval meg van róla a véleményem. Amúgy nem rossz játékos, de Ovechkin jobb.
2010. aug. 17. 08:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne bántsd Fleuryt, tök jófej, meg vicces is, és tiszta cukin beszél :P

A Sidney meg fiú név is lehet, meg lány név is, és még a kutyáknak is szokták adni szóval ilyen tökjó neve van, hogy mindenkinek tetszik :P (még várost is neveztek el vele Crosby tiszteletére :PP )

És (éssel nem kezdünk mondatot, na mindegy) Crosby sokkal szexibb, mint Ovecskin, de mindketten tök jófejek :D és Crosby már vett magának saját házat, talán be is fog költözni :D . Egyébként miért baj, hogy Lemieux-nál lakik? Ebben a nagy gazdasági válságban biztos nincs pénze saját házra szegénykének :P (majd, ha jön Budapestre, lakhat nálam :$)

És szerintem is Ovecskin a jobb játékos, de nem sokkal :P

De Crosbynak volt már barátnője? Mert nem igen vannak róla csajozós képek, persze tudom, hogy rám vár, mert én leszek a felesége, de akkoris :P

2010. aug. 17. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Datsyuk :).

De kettő közül Ovechkin.

2010. aug. 17. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt a kedvenc dalom, ajánlom minden kedves Crosbyfan figyelmébe:)

http://www.youtube.com/watch?v=9XKyMv0xpt8&feature=player_em..

2010. aug. 17. 11:50
 5/7 anonim ***** válasza:
én Ovechkin-t preferálom, de eléggé föl tud baszni amikor akárki Crosby-t is szidja. Nem tudom, nem értem milyen alapon? Csak és kizárólag az szóljon rosszat akármelyikről is, aki legalább annyit elért és dolgozott, mint ezek ketten!!!!
2010. aug. 25. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Crosby
2010. szept. 5. 11:16
 7/7 anonim válasza:
Crosby
2021. márc. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!