Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mennyibe kerülnek az Edea...

Mennyibe kerülnek az Edea korcsolyák?

Figyelt kérdés
Hiába keresek neten, sehol semmi ár, a Willisportnál, ahol mondták, hogy vegyek, egyenesen nem is találok korcsolyát, csak kellékeket.

2020. dec. 7. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
száz és ezer dollár között, attól függ milyen modell meg milyen penge. nézelődj webáruházakban.
2020. dec. 7. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert rendelésre hozzák altalaban. Draga es nem egy surun eladott dolog. Te választasz cipo méretet es típust meg kulon penge méretet es típust.
2020. dec. 7. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

tessék ők pl szerintem jók és viszonylag közel vannak, nekem csak ruháim vannak innen de mindig elégedet voltam a kommunikációval meg a dolgokkal is.

esetleg megpróbálkozhatsz sportegyesületektől szerezni egyet másodkézből, bár ez inkább gyerekméreteknél jön össze.

2020. dec. 7. 15:48
 4/4 anonim válasza:

[link]

En csak Svedorszagi aktualis arakat tudok:

Edea Piano 6400 sek

Edea Ice Fly 5000 sek

Edea Concerto 4400 sek

Edea Chorus 3600 sek

Edea Overture 2200 sek

Edea Brio 1200 sek

+ penge ami szinten kb 1000 sek es 6500 sek koze esik szinttol fuggoen!

Amikor Magyarorszagon kerestem korcsolyacipot a lanyomnak az arak kb egyszinten voltak a Sved arakkal. Most nem tudom de erdemes lenne megkerdezni az uzletet. (Link fent)

A lanyom Pianon van es Paramount pengen igy ez szerelessel - klubb kedvezmeny 12500 sek-be kerult (valuta arfolyam kb 35Huf/ 1sek)

Remelem tudtam segiteni! Sok sikert!

2020. dec. 8. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!