Chelsea01 kérdése:
Miért lett gyenge a sprintem?
Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy kisebb koromban nagyon gyors voltam, de ez még változott. Mert az elmúlt nyáron nagyon nagyot nőttem és most 183 cm magas vagyok. Hogy lehetnek gyorsabb vagy mi az oka ennek??2019. júl. 22. 16:48
1/2 anonim válasza:
Attól hogy ilyen gyorsan megnőttek ilyen magasra egy kicsit lelassultal.De persze ez javítható.Tobb mozgassal, napi futással sprintekkel lehetsz olyan gyors mint régen.
2/2 anonim válasza:
Mennyi a max sebességed azt nem tudod?
Nekem pl. 28.1km/h a max, ma döntöttem meg.
Gyorsabb úgy lehetsz szerintem, hogy minél nagyobb lépésekben próbálj meg futni, és tedd gyorsabban a lépéseket. Jah és a legfontosabb mindent adj bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!