Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 16éves lány vagyok és szeretné...

16éves lány vagyok és szeretnék kézilabdázni! Mit csináljak? :/

Figyelt kérdés
Budapesti vagyok(Budapest Pesti részén lakom) és kerestem neten helyeket,de nem találtam.Egyáltalán 16 évesen érdemes belekezdenem?:S Most az iskolában ismerkedtem meg ezzel a játékkal és nagyon megtetszett ez a sport.Valaki tudna segíteni?Nagyon megköszönném.
2010. júl. 11. 13:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

16 évesen mér öregnek tartod magad , vagy túl fiatalnak?

tökéletes életkor kérdezd meg ismerős kézilapdástól vagy vkitől:D

2010. júl. 11. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
én is 16/L vagyok, és sajna már sokan mondták hogy kiöregedtem ahhoz hogy elkezdjek így sportolni :( pedig úszni szeretnék (mindigis szerettem volna de szüleim nem engedték) meg sokmindent kipróbálnék
2010. júl. 11. 13:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Egy kézis ismerősöm sincs:( azért kértem itt segítséget.Ilyen korban már tényleg túl öreg vagyok, hogy ezzel komolyan foglalkozzak?:((
2010. júl. 11. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
sztem elkezdheted de tényleg öreg vagy már hozzá elkezdeni.fiatalabb korban kellett volna de egy próbát megér
2010. júl. 11. 14:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én is most kezdtem el és én is 16 vagyok. Azt mondták nyugodtan menjek el kell egy két hónap és utána döntsek a folytatásról. Szerintem próbáld meg mert ha nem akkor később csak bánni fogod. Menj el délutánonként futni meg gyakorold a lövéseket egy közeli pályán vkvel, hogy ne úgy menj oda azért mint egy teljesen kezdő:)) Ez egy jó tanács...budapesten van egy rahedli csapat Nb1 estől egészen a megyei bajnokságban szereplő csapatokik.

[link]

itt keresgélj

16/F

2010. júl. 11. 14:51
 6/11 anonim válasza:

Semmi se lehetetlen, attol függ menyire vagy tehetséges, egyépként kicsi az esélye anak hogy verseny szeruen fogsz játszani a korosztályodba...

15/f

2010. júl. 11. 23:40
 7/11 anonim ***** válasza:

utolsó: ez baromság simán játszhat a korosztályában nem Nb1es csapatban de egy Nb2-esben igen!

utolsó előtti voltam...

2010. júl. 12. 12:02
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a komikat.de valaki tud helyeket is mondani,ahol megér egy próbát?:S
2010. júl. 13. 18:25
 9/11 anonim válasza:

Szia!

Én 8 éve kézilabdázok versenyszerűen.

Soha nem késő belekezdeni.

Ki tudja? Lehet Igazi labdazsonglőr virtuóz vagy!

Kezd el! Szépen lassan tanulgasd a vonalakat, a lépéseket , gyakorolj folyamatosan dobni.

Sajnos erről a témáról hosszasan tudnék Neked mesélni ötleteket adni. Ha gondolod fölvehetsz msn-n, és adhatok tanácsokat,ötleteket.

MSN: speed950312@windowslive.com

Addig is

Szia!

2010. júl. 14. 02:18
 10/11 anonim válasza:
Bocsi a szó ismétlésekért, negyed három van mindjárt bealszok >< xD
2010. júl. 14. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!