Mi volt tavaly az az AC Milan mez? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
1.: Piros fekete póló-fekete nadrág
2.: Fehér póló-fehér nadrád
3.: Fekete póló-fekete nadrág
4.(És ez a kakukktojás)Fehér póló-piros nadrág...
2 Éve vagyok Milan szurkoló,de még sosem láttam a csapaton ezt a mezt...tavaly viselték az egyik bajnoki meccsen,és szeretném megtudni mi is volt ez?
2010. júl. 10. 11:08
2/7 A kérdező kommentje:
il figlio maleducato di una scopata cagna si queer interista
2010. júl. 10. 13:07
3/7 A kérdező kommentje:
Gondolom annyira elhatárolt interista szardarab vagy, hogy nem tudod, mit mondtam.
2010. júl. 10. 18:03
4/7 anonim válasza:
Szerintem a 4.mez az olyan mint az Internek az amin a piros kereszt van a lovagkorból idézve, olyankor használják, ha valamelyik csapat vendégmeze majdnem ugyanaz mint a hazaiak meze.
5/7 anonim válasza:
Szia.Ezt a mezt azért viselték,mert van ugye idegenbeli mezük és hazai mezük.És az ellen játszottak akiknél ugyanolyan az idegenbeli meccs,ezért másikat vettek fel.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mostmár értem
2010. júl. 19. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!