Az U21-es foci EB-n miért játszhat 23 éves játékos?
Figyelt kérdés
A kérdés inkább költői, mert gondolom az a válasz, hogy mivel már 2017-ben elkezdték a selejtezősorozatot, ahol az 1996-os születésű még szabadon játszhatott.
A kérdés inkább arra vonatkozik, hogy szerintetek is ironikus-e így U21-esnek hívni, hogy a játékosok zöme legalább 22 éves?
2019. jún. 16. 22:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem okés, lenyeg hogy akkor feleljen meg a felteteleknek. Azért sokat dob ez a játék szinvonalan. Igy nézzük akkor a selejtezo soran nem lehetne 20 evnel idosebb jatekost nevezni az U21-be mert kioregszik. + ha egyszer az adott jatekos is tagja volt az EB/VB reszvetelt kiharcolo csapatnak akkor jatsszon már ő is a tornán :D
2/4 anonim válasza:
Ez nem úgy van, mint az olimpián, hogy X játékos (az olimpián 3) lehet idősebb is mint a limit? Mert olimpiánál úgy van hogy ott is van valami korhatár, 23 év vagy fene tudja, és lehet nevezni maximum 3 "túlkoros" játékost is.
3/4 anonim válasza:
Azert mert a selejtezo kezdetekor korhatar a 21ev.2017ben kezdodott a selejtező, szóval akkor a 96os korosztaly meg jatszhatott. Ok harcoltak ki a kijutast, a tornát most 2019ben rendezik, igy tovabbra is 96os korosztaly a mervado. Ezert jatszhatna a nemeteknel pl Werner, Brandt,Havertz, Sane vagy Kehrer, de ok mar felnott kerettagok, meg ink pihennek
4/4 anonim válasza:
Bocs, a magyarazatot nem olvastam el, leirtam amit mar tudtal. Kerdesedre a válasz
Nekem is furcsa, de mivel tul hosszu a selejtezo sorozat igy ennek igy van ertelme. Teljesen mas korosztaly jatszana most az ebn, lehet pl az a szerb korosztaly ami most jatszik es anno kijutott sokkal jobb mint az amelyik korban most beferne, szoval 2evvel fiatalabbak. Szoval egy masik szerb korosztaly pl hullagyenge lenne itt, de ez meg azert joggal kvalifikalta magat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!