Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek erről?

Milanac kérdése:

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
16éves vagyok 8éve focizok a barátaim sokat járnak bulizni én meg próbálok odafigyelni azokra a dolgokra amiket el kell kerülnöm hogy elérjem a célomat ezert nagyon ritkán járok bulikba. Emiatt szoktak cikizni velem hogy elpocsékolom a gyerekkorom úgy se lesz semmi az egészből és nem tudom mit tegyek. Keddvem sincs nagyon jarni szórakozni ha van szabadidőm inkább kondiba megyek vagy focizok olyan haverokkal akik hasonlóan gondolkoznak. Szerintetek gáz hogy nem nagyon járok szórakozni.
2019. jún. 13. 13:13
 1/3 anonim válasza:
Nem ciki, de nem minden buli káros, nem kötelességed halál részegre inni magad, drogozni, meg cigizni sem. Jól tudja érezni magát az ember alkohol meg ilyen egyebek nélkül is.
2019. jún. 13. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem szeretsz amúgy sem bulizni vagy inni, és szívesebben focizol a haverokkal, akkor nyilván tedd azt amit szeretnél. Ez teljesen normális, nem mindenkinek ugyanaz a szórakozás, ebben az esetben ne is érdekeljen hogy mit gondolnak. De ha amúgy szívesen mennél bulizni, de inkább kihagyod mindig mert a jövődre gondolsz, akkor lehet hogy néha lazíthatnál egy kicsit. Ahogy az előző írja, nem lesz minden bulinak káros hatása, ha mértékkel fogyasztasz alkoholt mondjuk akkor meg kb semmit nem veszítesz el az életedből, hiszen otthon este már valószínűleg úgyis csak pihennél, de biztos hogy nem fociznál vagy kondiznál éjszaka.
2019. jún. 13. 15:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát pénteken 8ig van edzés szoval elég fáradt vagyok utana legszivesebben pihennek de mondjuk most lesz egy ket het piheno utana viszont kezdodik a felkeszules. Koszi a valaszokat ertekelem.
2019. jún. 13. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!