Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki nyeri a Copa...

Szerintetek ki nyeri a Copa Americát?

Figyelt kérdés
2019. jún. 12. 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Uruguay
2019. jún. 12. 01:23
 2/7 anonim ***** válasza:

brazilok vagy argentinok.

alapból van egy jó játékosállományuk. viszont az, hogy ők a fociban az egyik legnagyobb riválisok, hatalmas erőt ad nekik, hogy most, hogy brazíliában van rendezve, megnyerjék a tornát. nyilván lehet nevető harmadik uruguay is vagy kolumbia. most így tippelgetni lehet akármit persze :D

de én most nagyra tartom a közönséget. azt a közönséget, ami minden másodpercben a győzelembe akarja üldözni a hazai válogatottat, így adva erőt nekik. és azt a közönséget, akik minden meccsen az argentinok ellen szurkolnak, akiket ez lelkesíthet, hogy most nagyon odatörhetik a borsot a rivális orra alá.

mindenesetre én katarnak és japánnak szurkolok :D

2019. jún. 12. 03:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Brazília otthon rendezi, ezért nálam ők a favoritok, de Uruguayt is el tudom képzelni. 5% esélyt adnék Perunak is.
2019. jún. 12. 07:51
 4/7 anonim válasza:
Németország
2019. jún. 12. 09:15
 5/7 joereal ***** válasza:
A Ferencváros a vb után ezt is behúzza... :)
2019. jún. 15. 09:50
 6/7 anonim ***** válasza:
SOROS
2019. jún. 15. 10:18
 7/7 anonim válasza:

Ez nem lehet kérdés!!! A Fradi simán alázza mindet!!!

Csak akkor nem a Ferencváros nyeri ha nem hívják meg őket

2019. jún. 15. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!