Hol tudnék hobbi szinten focizni Budapesten?
Sziasztok!
18 éves fiú vagyok, nagyon szeretek focizni. Sajnos már huzamosabb ideje nem játszottam normális keretek közt és már nagyon hiányzik a játék. Szeretnék hobbi szinten focizni, tehát nem olyan csapatot/társaságot keresek, ahol mondjuk hétköznap edzés, hétvégén pedig meccs van, hanem olyat, akikkel mondjuk heti egyszer-kétszer el tudnék menni valahova játszani. Már több oldalon is kutakodtam, de nem nagyon tudtam előrébb jutni. Esetleg van valakinek valami tippje, hogy hol lenne érdemes keresgélni? Most, hogy itt a nyár, nagyjából bármikor ráérnék, az utazással sem lenne gondom.
Ha bárki tudná, hogy hol tudnék játéklehetőséghez jutni, az kérem ne habozzon megosztani velem.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Köszi a választ!
Egyébként nekem nem fontos a bajnokságokra járás, olyanra gondoltam így elsősorban, hogy mondjuk 11-12-en összegyűlnek és egymás közt játszanak. Persze bajnokságokra is szívesen eljárnék, de jelenlegi formámnak köszönhetően nem hiszem, hogy sokat tudnék adni a csapatnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!