Hol nézhetek FC Barcelona meccseket online magyar kommentárral?
Figyelt kérdés
Tehát olyan oldalt keresek,ahol(akár utólagosan is, tehát nem feltétlenül élőben)megnézhetemm az FC Barcelona meccseit..Sajna semmilyen focicsatornánk nincs..
Amúgy ezekről honnan értesülhetek a leghamarabb? FC Barcelona főoldalán találtem hírlvélre való feliratkozási lehetőséget.Az megfelel erre a célra-ugye?
2010. júl. 7. 10:03
1/7 A kérdező kommentje:
*megnézhetem
2010. júl. 7. 10:03
2/7 A kérdező kommentje:
*találtam
2010. júl. 7. 10:04
3/7 anonim válasza:
vagy magyar kommentárral esélyem sincs nézni?
4/7 A kérdező kommentje:
bocs az előbb a másik felhasználónevemmel voltam véletlen belépve:S
2010. júl. 7. 10:09
6/7 anonim válasza:
hát esélyed sok nincs.
csak egy megoldás van.: ha pl sport1-en adják a meccset akkor az sport1-et nézed neten.. kb ennyi
stream.try.hu
7/7 kisherceg69 válasza:
A sport klubon időnként Barca tv a műsor, ilyenkor magyar kommentáros régi meccseket adnak a klubcsapattól. Ugyanígy adnak a csatornán Chelsea Tv-t, Arsenal Tv-t, és hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!