Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » 183 centivel alacsony vagyok...

183 centivel alacsony vagyok kapusnak?

Figyelt kérdés

Annyira nem életbevágó, mivel csak hobbiszinten játszok. Ha végigmegyek az utcán akkor a férfiak többségénél is magasabb vagyok, pedig ez nem számít kifejezetten magasnak. Viszont úgy látom, hogy a kapusok mind 190 körül vannak.

Az érdekelne, hogy ha ekkora magassággal elmondom, hogy kapus vagyok, akkor az emberek belül nem gondolják azt, hogy: elég alacsony kapusnak pedig...

2019. máj. 3. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Hobbi szinten nyilvánvalóan nem. Igazából hobbi szinten az se baj, ha 170 vagy.

Amúgy vannak világklasszis kapusok, akik ott körül vannak mint te: Casillas 185, Anthony Lopes 184, Mandanda 185 (na jó, ők már nem klasszisok de a legmagasabb szinten védenek :D), Victor Valdes is 183 volt, Ochoa, Sommer is ott körül vannak, stb.

Amúgy túl magasnak se túl jó lenni, lásd Courtois, éles szögre nehéz leérni gyorsan.

Szerintem egyáltalán nem fogják azt gondolni az emberek, ha 170 lennél, talán. 183 meg 188 között például nincs is olyan hihetetlenül nagy különbség, pedig az már kifejezetten magas (kapusátlag kb)

2019. máj. 4. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
inkább mozgékonyság és a jó taktika a fontos
2019. máj. 4. 18:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Végül is igen, ez így igaz ahogy mondjátok. :)

Egyébként ránézésre talán magasabbnak tűnhetek mert ez a mezítláb-koponyatető magasságom. Hajjal és cipővel 185-6 körül vagyok.

2019. máj. 4. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:

hi

megkérdezhetem , h miért inkább kapus posztot választottad pl. csatár helyett?

2019. máj. 4. 18:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Hello,

Elsősorban azért mert nem bánok ügyesen a labdával, úgymond “nem tudok focizni”. Focizni viszont szerettem mindig, és egyszer beálltam a kapuba. Azóta (kb 7-8 éve) vagyok kapus. Egész tűrhetően ment első perctől idővel pedig egyre több tapasztalatom lett, jobb napjaimon most már azt hiszik rólam, hogy valóban kapus vagyok, pedig megyei szintű csapatba nem fociztam soha, edzésekre se jártam. Viszont vannak néha gyengébb pillanataim, olyankor érzem azt, hogy de jó lenne edzésekre járni ahol tudnának valamennyit tanítani.

2019. máj. 4. 19:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Valamennyi alatt azt értem, hogy korrigálni a hibás berögződéseimen, elmagyarázni, hogy egyes esetekben mit-hogy kell.
2019. máj. 4. 19:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Passzolni, kidobni stb persze az megy, de cselezni, jól rúgni kapura, helyezkedni a beadásokhoz, ahhoz viszont nincs érzékem.
2019. máj. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!