Az lenne a legjobb, mert a bennmaradt négy csapat közül a németek és az uruguayiak szimpik.
A hollandokat és a spanyolokat nem szeretem.
De azt szeretném a legjobban, ha a németek döntőznének! Ha a másik csapat az uruk akkor mindegy ki nyer, ha a hollandok lesznek a másik döntősök, akkor egyértelműen német drukk a részemről.
Csak a spanyolok ne kerüljenek a döntőbe, mert nem érdemelnék meg, mert kaptak egy pár segítséget a bíróktól...
Lehet reklamálni, de ez az igazság!
2010. júl. 4. 15:00
13/22 anonim válasza:
Hollandia kiveri a németeket!!
A németek CSAK bírói tévedéssel tudtak továbbjutni az angolok ellen!
Hajrá hollandia!!!
2010. júl. 4. 15:36
14/22 anonim válasza:
utolsónak akkor az eredmény nem 4-1 hanem 4-2 gondolkodj már el ezen örüljenek az angolok hogy a csoportból továbbjutottak.
2010. júl. 4. 16:03
15/22 anonim válasza:
Utolsónak, de te gondolkozz már, 2:2 lett volna, egész más ám úgy játszani, hogy döntetlenre állsz, minthogy 2:1 az ellenfélnek, így kitámadtak az angolok és persze hogy kaptak gólokat, nem 4:1 lett volna a vége ez biztos...
2010. júl. 4. 18:36
16/22 anonim válasza:
Nézzél ki az elvakult, angol-ajnározó függöny mögül! Ha kiejtik a németeket, akkor az argentinok verték volna meg őket. Semmi fantázia nem volt az angol csapatban, egy szar volt az egész.
Egy semleges néző
2010. júl. 4. 18:44
17/22 anonim válasza:
16:03 vagyok 2-2 lett volna igen szünet után a németek gyorsan lőnek 1-et 2-t és a végén még 1et ha kibirják az angolok akkor a hosszabbításban kapnak ki. És az argentínoktól is kaptak volna rendesen ha véletlen továbbjutnak. És hozzátezem én is semleges néző vagyok a szép focit szeretem és ezen a VB-n a németek játszották a legszebb és nem utolsó sorban a leg eredményesebb focit is.
2010. júl. 4. 18:55
18/22 anonim válasza:
Minden lehetséges 10 éve vagyok német drukker természetesen azt akarom, h a németek legyenek döntőben, mert bár már az utóbbi 2 vb-n is ott voltunk a tűz közelében még se nyertünk és a akár, h is nézem ez a csapat megérdemli az aranyérmet! Tegnap pedig Paraguay-nak kellett volna tovább jutnia, de mindegy! A spanyolok eddig láttam minden meccsüket nem érdemlik meg, h döntőben legyenek persze nem írom le őket, de az elég igazságtalan lenne! Az angolok elleni meccsüket meg hagyjuk, mert én már megszoktam, h akármikor is nyernek a németek még utána nekik kell magyarázkodni! Nem a németek mondták, h nem gól nem őket kell bántani! Egyébként meg vannak egyes emberek akik még csak kimondani is utálják, h a németek jobbak ezért nincs kedvem itt magyarázkodni! Azt megteszem mindig akkor mikor nyernek! Na a lényeg Hollandia tuti ott lesz a döntőben ha a németek hozzák az argentinok elleni formájukat a spanyolok pedig a Paraguayi formájukat akkor német holland döntő lesz! Így legyen! Hajrá Németország!
2010. júl. 4. 19:39
19/22 A kérdező kommentje:
A VB eddigi meccsei alapján, Hajrá Németország!
Kösz a válaszokat!
2010. júl. 4. 20:51
20/22 anonim válasza:
Naná, hogy utáljuk kimondani, hogy a németek jobbak voltak. Egyszerűen azért, mert nem örülünk neki. A világ sokunk számára kerekebb, ha a németek rosszabbak az ellenfelüknél és jól kikapnak. Most nem így volt, de szerdán remélhetőleg így lesz, és utána szombaton is.
Más kérdés, hogy függetlenül attól, hogy jobban játszottak az angoloknál, és megérdemelten jutottak tovább, nem lehet biztosra azt mondani, hogy továbbjutottak volna a bírói segítség nélkül is. Valószinűletg igen, de nem tudhatjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!