Szalai Àdàm baratnőjét hogy hívjàk?
Nem attól függ,hogy valaki hìres-e vagy sem!!
Messi felvàllalja,Ronaldo is,és nézd meg Ők mekkora sztàrok!
Attól még,hogy sikerült pàr 100 milliót összerugdosnia és néhàny TINI csaj követi,nem akkora vilàgsztàr,mint a Messi és a Ronaldo.
Az egész vilàg ismeri Őket,nekik lehetne okuk a titkolózàsra,mégsem teszik,mert büszkék a pàrjukra. Akkor miről beszélünk?
milyen irigy valaki :DDDD addig amig boldogok és jól érzik együtt magukat szerintem pont nem a te véleményed fogja őket érdekelni a kapcsolatukról
Én is vigyàznék a magánéletemre a helyében az hogy te hülye vagy es nem fogod fel az nem Szalai hibája, a sportoló és az általad említett celebek közt nagy a különbség...
De nyugodtan mocskold a magánéletét biztos attól változik valami xD
Ennyi kettyós,hülye tyúkot!😂
Megvagytok teljesen veszve a Szalaiért és nem veszitek észre,hogy egy nagy 0!
Hìres? Miről? Nem tud egy labdàt 1m-ről berúgni a kapuba,futni sem tud,mert màr öreg. Nem a nagy tehetségéről hìres!
Ne haragudjatok,de a Szalai egy senki a Ronaldohoz és Messihez képest! Igaza van az előttem szólónak!
Kik ezek Te? 😂 Occsem ovodas es jobban jatszik mint a NAGY HIRES Szalai!!!
Szalai a tehetseges hires sportolo.
Sirook.😂😂 Geccc😂
#18 Juuujjccaa az asszonyallat bedurvult!😂😂😂
Allj le mert megart a szivednek babam! 😘😘😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!