Németország-Spanyolország eredmény?
Szerintem 3-1
Villa tuti fog gólt lőni... :D
Én arra vagyok kíváncsi, hogy Özil fog-e gólt lőni, nekem az egyik kedvencem a csapatból.
Azt viszont sajnálom, hogy Müller nem fog játszani, de Klose azért bevarrhatna egy-két gólt.
kedves első nyazsgem.. Fabregas nem csicska..megnéznélek téged úgy játszani vagy 19 évesen már VB-n szerepelni.most 23 igen tudom de az előzőn kint volt..
milyen sok segítséget kaptak? hm? akkor tegnap miért nem kapták meg a 11est? mikor a kapus fellökte Fabregast miért nem lett belőle 11es? ha?
gondolkozzatok már el...mindenki szidja a spanyolokat mert nem szeretik.. bármi lehet a meccs vége.. lehet szerdára jó formában lesznek.lehet a németeknek akkor szar napjuk lesz... jaj és nem beképzeltek már bocsi..
pffffff szánalmas itt sok ember
Miért lenne szánalmas itt sok ember?
Azért mert néhány játékost a spanyolok közül nagyképűnek tartunk, és nem szeretjük a spanyolokat?
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kinek drukkol.
azt, hogy pancser németek, azt inkább szívd vissza. 4:0-ra kiejteni Maradona válogatottját egy Messivel, Híguainnal és Tévezzel, aki erre képes, az nem pancser. És ha azt vesszük, egy másik klasszissal játszott Spanyolország, a portugálokkal ,de őket csak lesgóllal tudták megverni (még akkor is, ha nagyon szép lesgól volt). 4:0 tisztán szebb, mint 1:0 szemüveg nélkül.
A portugálok közt nincsenek akkora sztárok, mint az argentínoknál, ott csak Ronaldo az, aki a portugáloknak tekintélyt ad, egyébként meg egy átlagos csapat, ha Ronaldot le tudták fogni, mindig döntetlen vagy 1:0 született.
Tény, hogy a spanyolok nagyon jók, de a németeket senki ne merje pancsernek hívni, főleg olyanok ne, akik nem fociznak, nem néznek focimeccset (a németeknek alapból 33,3% eséllyel indulnak, akinek nincs esélye az Uruguay, és ha megnézitek a németek játékat, azt látjátok, hogy egyre jobban játszanak, míg a spanyolok egyszer játszottak jól, akkor is vesztettek. Egyetlen meccsen sem tudták hozni a formájukat, és ez nem azért van, mert rossz napjuk volt. A németeknek egyszer volt rossz napja, azután összeszedték magukat és volt egy 4:1 meg egy 4:0.
A spanyolok mikor győztek le így válogatottat? Honduras volt a leggyengébb csapat, de nem tudték őket ennyire megverni... Most a spanyolok nincsenek formában, míg a németek nagyon jók.)
Tehát a spanyolok sem rosszak, de a németeket ne nagyon írja le senki, mert bármi megtörténhet, engem az se lepne meg, ha a spanyolok nyernének.
Amúgy meg sem a spanyolok, sem a németek nem nagyképűek, aki ilyeneket ír, az hülye. Olvassatok utána előbb a csapatoknak, és aztán mondjatok hülyeségeket.
Azt tudtátok, hogy Malajzia azért nem jutott ki a VB-re, mert csúnyán néznek, nagyképűek és nem szeretik a feketéket!!!
Németország-Spanyolország 1-3
Gólok: Klose, ill. Villa (2),Iniesta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!