Szerintetek is egy fizetett meccs volt a mai?
Mi van, elment a Tippmix? :)
Valahogy az ilyen tippmixgyilkos eredmények után mindig vannak ilyen hangok hogy bunda, pedig ez egyszerűen ilyen, a fociban bármi megtörténhet.
Az komoly... nézted a meccset , vagy csak a bukott szelvénnyel a kezedben bámultad az eredmenyek.hu-t? Jol jatszott ma csapat , megerdemelt volt
Masreszrol hogy nem tud valaki orulni a hazaja sikerenek? Nem ez volt a realitas, és? Ezert jatszanak, erre van a 90 perc.
" A szlovákok ellen 2:0-ra kikaptak, a horvátokat megverik, hát nem tudom létezik e 3 nap alatt ekkora fejlődés?"
Jöjjenek akkor a tények: nem a magyar válogatott lett jobb 3 nap alatt, hanem a horvát válogatott teljesítménye pocsék. A híres azerbajdzsáni labdarúgó-válogatottat épphogy sikerült legyőzniük most csütörtökön, szenvedtek a pályán a horvátok. Egy Nemzetek Ligája meccsen a spanyolok 6-0-ra verték a horvátokat tavaly ősszel.
Nincs mit ünnepelni, a horvátok gyengék voltak és sok védelmi hibájuk volt. Majd meglátjuk Azerbajdzsán ellen mire lesz képes a magyar válogatott.
A kurv*** életbe, én a Horvátokra fogadtam, most a magyarok miatt vesztettem 5000 forintot.
Csak remélni mertem, hogy kikapunk, de sajnos nem :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!