Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek is egy fizetett...

Szerintetek is egy fizetett meccs volt a mai?

Figyelt kérdés
Nem tudom elhinni a magyar focistákról hogy ők ma megtudták tisztán nyerni ezt a mérkőzést. Kétségtelenül azt gondolom hogy itt valami hatalmas disznóság történt. Véleményem szerint bőségesen fizettek ezért a horvátoknak. Rajtam kívül ki gondolja még ezt ?
2019. márc. 24. 20:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
52%
A horvátoknak van Modric, Perisic, Rakitic szóval van benne igazság amit írtál. Nevetséges....
2019. márc. 24. 20:09
 2/14 anonim válasza:
0%
Hogy mered ezt feltételezni Orbán Viktor Miniszterelnök Úrról?! Mit képzelsz magadról?
2019. márc. 24. 20:14
 3/14 anonim ***** válasza:
57%

Mi van, elment a Tippmix? :)

Valahogy az ilyen tippmixgyilkos eredmények után mindig vannak ilyen hangok hogy bunda, pedig ez egyszerűen ilyen, a fociban bármi megtörténhet.

2019. márc. 24. 20:18
 4/14 anonim válasza:
70%
A szlovákok ellen 2:0-ra kikaptak, a horvátokat megverik, hát nem tudom létezik e 3 nap alatt ekkora fejlődés?
2019. márc. 24. 20:21
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Az komoly... nézted a meccset , vagy csak a bukott szelvénnyel a kezedben bámultad az eredmenyek.hu-t? Jol jatszott ma csapat , megerdemelt volt

Masreszrol hogy nem tud valaki orulni a hazaja sikerenek? Nem ez volt a realitas, és? Ezert jatszanak, erre van a 90 perc.

2019. márc. 24. 20:24
 6/14 anonim válasza:
66%
A szlovákokat is simán elp*csáztuk volna, ha bejött volna a taktika.. Ma pl. bejött. Biztos vagyok benne, hogy a szlovák visszavágót megnyerjük. És most nem azért mert olyan nagy csapat lennénk, de ma tényleg jól játszottak a fiúk...
2019. márc. 24. 20:26
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

" A szlovákok ellen 2:0-ra kikaptak, a horvátokat megverik, hát nem tudom létezik e 3 nap alatt ekkora fejlődés?"

Jöjjenek akkor a tények: nem a magyar válogatott lett jobb 3 nap alatt, hanem a horvát válogatott teljesítménye pocsék. A híres azerbajdzsáni labdarúgó-válogatottat épphogy sikerült legyőzniük most csütörtökön, szenvedtek a pályán a horvátok. Egy Nemzetek Ligája meccsen a spanyolok 6-0-ra verték a horvátokat tavaly ősszel.

Nincs mit ünnepelni, a horvátok gyengék voltak és sok védelmi hibájuk volt. Majd meglátjuk Azerbajdzsán ellen mire lesz képes a magyar válogatott.

2019. márc. 24. 20:29
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

A kurv*** életbe, én a Horvátokra fogadtam, most a magyarok miatt vesztettem 5000 forintot.

Csak remélni mertem, hogy kikapunk, de sajnos nem :(((

2019. márc. 24. 20:39
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
Na mindegy, csupán szerencséjük volt. Előfordul.
2019. márc. 24. 20:40
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen is örülök hogy a magyar válogatott nyert csak nem hiszek abban hogy ez tiszta mérkőzés volt. Továbbá: nem, nem játszottam Tipp Mix-et. Viszont az teljesen igaz hogy ha játszottam volna akkor most pár ezer ft a szemétbe ment volna.
2019. márc. 24. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!