Szerinted kik lesznek majd bent a futball vb döntőjében és melyik ország fogja megnyerni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 17:57
1/12 anonim válasza:
Hollandia-Spanyolország.A Spanyolok nyernek.
2/12 anonim válasza:
Holland-Német döntő lesz.
(Német győzelemmel sajnos. Holland szurkoló vagyok.)
3/12 anonim válasza:
Holland - Spanyol döntő nem lehet!! nagyon okos vagy xD
A kérdésre válaszolva: én eredetileg Argentína - Hollandia döntőt tippeltem.. És elejétől az argentínoknak drukkoltam :) Sajnálom, hogy kiestek Messiék...:(( Bár, ami azt illeti, a németek most tényleg jobbak voltak!
Am most német - holland döntőt tippelek.. s a németek nyerik.. sztem.
4/12 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet holland-spanyol döntő előző?
2010. júl. 3. 18:27
5/12 anonim válasza:
Mert Paraguay játszik spanyollal és ha nyernek a spanyolok, akkor a hollandokkal játszanak. Tehát csak egyik juthat tovább a döntőbe!!
6/12 anonim válasza:
lol nem a Spanyolok fognak játszani a Németekkel ha nyernek Paragvay ellen? :O És a Hollandok Urugvayal? vagy hogyis van ez?
7/12 anonim válasza:
nem, mert a németek a ma esti meccs győztesével fognak játszani, így simán lehet holland spanyol döntő...
8/12 anonim válasza:
ÉNIS EZT MONDOM AKKOR MÉRTMONDOD HOGY NEM? TE ÉSZLÉNY!
9/12 anonim válasza:
német-spanyol-holland
spanyolokat szeretem a legjobban,de a német győzelmet is elismerném:D
10/12 anonim válasza:
jah bocs akkor én is elnéztem:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!