Hollandia vagy brazilia? és mért?
Figyelt kérdés
természetesen a vb meccs érdekelne. szerintetek ki nyer? mennyire? és mivel indoklod?2010. júl. 2. 01:00
2/9 anonim válasza:
Hollandiának szurkolok, de Brazília fog 11-esekkel továbbjutni.
Miért, mert ugyanannyi gólt rúgnak, de a büntetőket jobban lövik a brazilok. Azóta, hogy '86-ban 11-esekkel bukták a negyeddöntőt (plusz a meccs közben is kihagytak egyet), komolyan veszik a felkészülést erre is. Rendszeresen mind az ötöt elemi erővel rúgják a fölső sarokba. Lásd: 94-es döntő, 98-as elődöntő.
4/9 anonim válasza:
Nagyon remélem, h a hollandok kivívnak valami döntetlent és tizenegyesekkel mi jutunk tovább! Az csak egy dolog, h gyakorolják minden csapat gyakorolja, de akkor ott csak az az egy pillanat dönt! Pl én már rég nem láttam azt, h Podolski kihagyjon egy 11-est erre Szerbia ellen kihagyta! Ez bárkivel megtörténhet! Akármilyen taktikája is van! Egyébként meg az nem olyan jó, h egy adott játékos mindig ugyan úgy rúgja, mert a németek 2006-ban úgy nyerték meg az Argentína elleni 11-es párbajt, h felkészült a kapus ki hova szokta rúgni! Szóval ez elég bukta!
6/9 anonim válasza:
és igen igen igen Hollandia!!!!! így tovább jeeeee
7/9 anonim válasza:
én is hollandiának drukkoltam, örültem :) megalázo, szégyennel takarodnak haza a brazilok:D kellett nekik:)
8/9 anonim válasza:
és még tegyem hozzá nagyon szépen játszodtak a holland védők és középpályások, meccshez illő volt, bár a csatárok elidegeskedték, és itt külön Robbent megjegyezném hogyha ő nem alakit külön egyszemélyes csapatot és a sok helyzet alatt néha adott volna egy passzot még több gol is születhetett volna, de mindenképp megérdemelten győztek..szép volt, nekem tetszett:D
9/9 anonim válasza:
Én is nagyon örültem. Brazília ugyanazért esett ki, amiért Olaszország is. Ha rgy csapat nyerni akar, legyenek nyerő emberei. Tottit és Ronaldinhót nem kivinni a VB-re jó nagy melléfogás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!