Melyik cipőt kérjem?
Figyelt kérdés
Kedden volt a névnapom, de szombaton ünnepeljük és van itt két focicipő amit kérek, de csak az egyiket kaphatom meg!
Szerintetek melyik legyen az?
adidas adiNOVA II Astro: [link]
Vagy Nike Mercurial Victory IC [link]
Melyik a szebb és melyik tarthat tovább?
2010. júl. 1. 12:01
1/16 anonim válasza:
kinézetre az adidas inkább bevállalható. minőségről passz:) én asics sportcsukát veszek:)
2/16 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább az adidas jön be, csak kíváncsi voltam/vagyok a véleményetekre, tapasztalatotokra!
2010. júl. 1. 12:05
3/16 anonim válasza:
Az első nekem sokkal jobban tetszik.
4/16 anonim válasza:
az adidas tényleg jobban néz ki, csak a minőség...nekem a 20.000 Ft-os adidas cipőmnek lejött a talpa egy év után...pfff
5/16 anonim válasza:
nekem a nike jön be jobban és az tovább is bírja
6/16 A kérdező kommentje:
pff
Nekem a mostani is adidas és én meg vagyok vele elégedve, csak elég sokat focizom, úgyhogy már jön szét de 2 évet bírt!
Eddig 1X volt nike-m és azzal sem volt baj! De szerintem ebből adidas lesz!:D
2010. júl. 1. 12:22
7/16 anonim válasza:
Mind2 hamar tönkremegy... Inkább Nike ha aszfalton akkarsz vele focizni.
8/16 A kérdező kommentje:
Igazából aszfalton vagyunk többet, de sokszor kijárunk műfüves vagy füves pályára, de stoplisat semmiképp nem akarok kérni!:)
2010. júl. 1. 12:28
9/16 anonim válasza:
szerintem niket vegyél mert jobba minősége:d
10/16 anonim válasza:
Az első inkább focicipős stílusú, szóval én azt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!