Van valami fórum vagy facebook csoport, ahol alkalmi, hobbi szintű focicsapatot lehet keresni?
1-1,5 éve volt egy haveri közösségem, akikkel hetente jártunk egy kispályára, ez különböző okokból megszűnt, és ahogy látom többen nem is szándékoznak újra összejárni, én azonban mennék valahova..
Van erre valami felület? Vagy bárki tudna valamit? :D
23 éves vagyok, Budapesti ha ez számít :)
Én lassan 2 éve szenvedek hasonló problémával.
Több netes fórum is van(beírsz bármit, rögtön mutatja) de nagyon kicsi az esélye, hogy találsz bármilyen csapatot.
Én csak és kizárólag ismerősökön keresztül tudtam értesülni új helyekről/csapatokról, amiket ki tudok próbálni.
A legtöbb hely ha véletlenül keresne is embert, nem reklámozza megfelelően, így alig van esélyünk. :(
Valamint a legtöbb ugye egy közösségre is épít, akik nehezen/nem szívesen fogadnak be új embert.
Beilleszthetnék fórum linkeket, de ha bármilyen kulcsszót beírsz ezzel kapcsolatban, ugyanez lesz a végeredmény.
Ha véletlenül találtál volna megoldást, örülnék, ha meg/kiírnád.
Tisztelettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!