A 2010-es Vb eddigi állom csapata? Kit írnátok a hiányzó posztokra? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Julio Sezar
MAICON LUCIO ?????? HEINZE
XAXI ALONSO
??????? Özil ?????????
HIGUAÍN VILLA
2010. jún. 29. 09:58
1/6 A kérdező kommentje:
Ezt elég sz.rul írta ki de az első sor a kapust a második a védelmet, a harmadik a véd.középályást, a negyedik a középályásokat, az ötödik a csatárokat "takarja".
2010. jún. 29. 10:00
2/6 anonim válasza:
Julio Sezar az hülye legalább tudd már leírni a nevét.
3/6 A kérdező kommentje:
.. te meg tanulj meg olvasni
2010. jún. 29. 10:32
4/6 anonim válasza:
én Lúcio mellé Sámuel-t raknám
Amúgy ki az a Xaxi, az a Xavi vagy Xabi Alonsot akartál írni? Amúgy Özil inkább csatár, de én mindenképp beraknám Messit is, és talán Lampard-ot is!!:)
5/6 anonim válasza:
miért nem irtok kevésbé ismert játékosokat akik avb-n ragyognak? pl sanchez chiléből, vagy kingson a kapuba ghánából sokkal jobb mint casillas
6/6 anonim válasza:
Cristiano Ronaldo? Portugálokkal szar volt,de egy összeszoktatott csapattal szerintem adná magát.Vagy akkor ne hagyjuk ki Forlánt,vagy Messit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!