Tipmixnél ez mit jelent?
Figyelt kérdés
*(0-1) Hollandia - Szlovákia
például
2010. jún. 28. 21:42
2/7 anonim válasza:
Ha a Hollandok rúgnak kettőt és a Szlovákok egyet sem,az a tippmixnél 2-1 -et jelent.
Remélem érthető voltam.:)
3/7 anonim válasza:
hendikep. jelen esetben azt kell megtippelni, hogyha a mérkőzés végeredményéhez 1 gólt hozzáadunk a szlovákoknak, mi lesz az új kimenetele a meccsnek
4/7 anonim válasza:
Akkor veszélyes,ha pl.: a Hollandok csak egyet rúgtak volna a Szlovákok egyet sem,akkor a Tippmixnél a végeredmény döntetlen,azaz 1-1.
Pedig a Hollandok valójában 1 góllal győztek.
Ez csak példa volt,tudom,hogy kettővel győztek.
5/7 anonim válasza:
Tegyük fel azt hogy ezt H-ba rakod, ahhoz ahogy előttem is írták, Hollandiának 2 góllal többet kell rúgni, mint Szlovákiának.Ha D-be rakod, Hollandiának 1 góllal kell többet rúgni, mint Szlovákiának, ha pedig V-be rakod, akkor döntetlent kell játszaniuk.
Nekem így volt érthető amikor kezdtem:D
6/7 A kérdező kommentje:
Na, most már számomra is érthető. Az utolsó komment kap 30 pontot, a többiek 10-10 pontot kapnak, amelyen osztozzanak.
2010. jún. 29. 06:42
7/7 anonim válasza:
Pedig még lány is vagyok!:D
De örülök hogy segíthettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!