Bevezettetnétek a videó bírót?
21:37-es, én a másik 21:37-es vagyok
El se tudod képzelni, hogy mekkora morálromboló tud lenni egy meg nem adott SZABÁLYOS gól? Kívülállóként ne oszd az észt, mert láttad, hogy mekkora kedvvel fociztak az angolok a 2-1 után, a 2-2 után meg...hát...a képzeletedre bízom...
Kívülálló? Tán te ott voltál, hülyegyerek? ^^
Nem szeretem, amikor ilyen laikus kis kockák a neten pofáznak, gondolom 0 sportolói háttérrel. Pontosan tudom, mennyire visszaveti az embert egy rossz ítélet. De amit elvettek a Lampard-tól, csupán 2-1-nél történt. Utána még mindig kijöhettek volna a második félidőre úgy, hogy lazán bedarálják a németeket. De nem tették. És egy-egy bírói baki mindig benne van a pakliban. És az angolok kezdőtizenegyében lévők, lévén, hogy a világ futballelitjébe tartoznak, ezzel tisztában vannak. Így egy tévedés nem lehet kifogás arra, hogy a németek szétalázták a 70. percre a védelmüket.
A mexikóiakat tényleg sajnáltam, mert ők akár okozhattak volna meglepetést is. De egy profi akkor se passzolja oda a kapuja előtt a Higuainnak a labdát. Mert az argentínok második gólja sem a bíró hibája volt.
Szóval, majd akkor oktass ki a nagy szakmai tudásoddal, ha az nagyobb, mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!