Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi volt ez az angol-német...

Mi volt ez az angol-német meccsen?

Figyelt kérdés

Lampard olyan gyönyőrű gólt lőtt, de az a 2 f@szkalap asszisztens nemlátta, hogy a kapufáról bepattan...

Utálom a németeket, már a multuk miatt is és most ha így nyernek én nemtom mitcsinálok :S

Miért nem lehet egy kib@szott videó bíró?????

Ilyeneket nemcsak fenyegetni kéne... Egy VB-n ...

2010. jún. 27. 16:54
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg drága kérdező,de veled valami nagyon stimmel! A sportnak-a sport szeretetének semmi köze a történelemhez!!

Gondold már el milyen rossz lenne ha mondjuk a mi olimpikonjainkat is a történelmünk vagy a kisebbségünk alapján ítélnék meg!!!

Gondolkozz!!

És ne legyél már buta

2010. jún. 28. 06:32
 42/44 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-27 20:34

Miért lett volna bunda?Pártatlan vagyok, úgy értem se az olaszokat se a németeket nem szeretem, de nem láttam bundának...

2010. szept. 19. 23:32
 43/44 anonim ***** válasza:
azért, mert Olaszországban akkor volt az a hatalmas foci botrány talán nem emlékszel????? nos én erre ironikusan írtam, h TUTI ők is csaltak mert ugye bár a vb-t is ők nyerték meg, de hogy az a hülye Materazzi kikészítette Zidane-t és szétesett a csapat! Mindenesetre én csak a kérdezőnek írtam ilyen ironikusan h én is gondolhatnám ezt, mert ő meg összekeveri a focit meg a történelmet + amikor 4:1-re kikaptak az angolok teljesen egyértelmű volt, h a németek jobbak voltak és a meg nem adott gól pedig nem az ő hibájuk volt!
2010. szept. 20. 19:23
 44/44 anonim ***** válasza:

Így már értem,kösz!

Am emlékszem a bundabotrányra, csak nem vettem észre az iróniát a válaszodban.

2010. szept. 21. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!