Cavani nem akar el menni a psgbol?
Kíváncsi lennék, hogy miért nem csíped Cavanit.
Mert Neymar utálja őt? (ok nélkül)
Odament az a kis nyomorék brazil, és mindent megkapott, míg Cavani először Ibra miatt a szélen volt kénytelen játszani évekig, majd miután elment, kb gólrekordokat döntött, a PSG gólrekordere lett. Erre 1 év után odaviszik a kis Neymart, akinek kinyalják a s*ggében maradt sz**darabokat is, Cavani pedig megint nem kap semmit. Egy rohadt büntetőt nem rúghat, mert Neymarnak kell (holott azt hiszem, hogy az a gól jelentette volna a gólrekordot Cavaninak, de Neymarka addig picsogott, amíg csak ő rúgta, meg odament a seggnyaló túlértékelt hulladék, Dani Alveske is, hogy Neymart szopkodja)
Cavani túl sokat adott a PSG-nek, és túl keveset kapott tőle.
Amúgy gondolom azért nem akar elmenni, mert úgy érzi, hogy itt van a legtöbb esélye, hogy BL-t nyerjen.
De igazából milyen csapatokról is lehetett hallani a nyáron? Atletico, nagyon erős csapat, de szerintem ők soha nem fognak BL-t nyerni, ott vannak az eseélyesek közelében mindig, de most is van 5-6 csapat legalább, akiket erősebbnek tartok nála. Meg az is szempont lehetett Cavaninak, hogy a spanyol ligát soha nem fogja ott megnyerni, a kupát se valószínű, szóval lehet úgy marad ott évekig hogy nem nyer semmit. Napoli, biztos kedves klub a szívének, de nem hiszem hogy egy ilyen csapatba menne. A Napoli egy nagyon erős csapat, de nem nyer semmit. Cavani a PSG-ben halmozza a kupákat és van esélye BL-t nyerni, miért ne maradjon?
Real Madrid, oda szerintem ment volna, de szerintem nem volt túl erős az ajánlat és a psg elutasította.
Szóval a legjobb döntés a karrierje szempontjából az volt, ha marad Párizsban. Még akkor is, ha van ott egy Ramossal egy szinten lévő futballféreg.
Nana, Ramost nem érdemes Neymarhoz hasonlítani. Sőt, senkivel se érdemes hasonlítani. Mióta van labdarúgás bizonyítottan se a mi dimenziónkban, de szerintem az összes többi párhuzamos dimenzióban sincs olyan patkány játékos, mint Neymar. Ramos, se ártatlan, de Neymarhoz képest semmi se.
Neymar olyan szinten mozog, hogy Mbappe például egyszer szószerint ugrott már neki az öltözőben, hogy szétveri a fejét. Sokat elárul, hogy akik közéjuk ugrottak szétválasztani őket, azok is csak azért, hogy ne Mbappe karrierjébe kerüljön az egész balhé.
Ilyen stílussal meg el fogja érni Neymar, hogy mind Cavani, mind Mbappe előbb-utóbb lelépjen, az meg a PSGnek óriási tökön rúgás lenne, mert esélytelen lesz olyan kaliberű játékosokat szerezni a helyükre (Cavani helyére talán menne, de Mbappe esetében nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!