Hogyan működik a tippmix?
Ki szeretném próbálni a tippmixet, és az lenne a kérdésem , hogy hogyan működik ez?
Be megyek a postára és mondom hogy tippmixelni szeretnék ? Ott mit fognak adni nekem? Ott kell ki töltenem ?
És az mindegy , hogy mennyivel rakom meg?
Ezekre szeretném a valaszt ! Köszönöm !
Bemész a postára valószínűleg lesz elől tippmix szelvény, de ha nem, kérsz. Én szoktam hozni olyan tízet, aztán akkor nem kell mindig ott töltögetni.
Én ezen az oldalon szoktam összerakni a meccseket. Az oddsokra kell kattintani és akkor összerakja neked a szelvényt. Ott lesz alul, hogy "kinyit", ha végeztél. Beírod mennyivel akarod megrakni és milyen módon. A szelvényen majd a sor eleji kód és a H,D,V lesz számodra a lényeg, azt kell behúzni. Dióhéjban ennyi.
tippmix.hu
itt össze tudod állítani amit szeretnél.
Be tudod állítani, hogy mennyivel szeretnél játszani, milyen kötésben.
Rámész a megjátszom a lottózóban gombra. Kapsz egy kódot. Odamész a lottózóban a csajhoz, bediktálod a kódot, kinyomtatja neked a szelvényt.
Így működik: fogadsz, veszítesz, vissza akarod nyerni a pénzt, megint veszítesz, ismétled egészen addig, ameddig nyersz, aztán megint veszítesz, és újra ismétlődik.
A fogadási tippeket, stratégiákat felejtsd el. Ha ezek működnének, akkor nem érné meg a Tippmixet működtetni. Jobb el se kezdeni az egészet, csak a Szerencsejáték Zrt. nyer a végén, nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!