A Újpest FC csapatát miért hívják FC WC Deszkának? És miért mondják, hogy nincsenek benne heterok?
kicsit olyan nekem az UTE meg az FC wc deszka (Dózsa), mint Felvidék, szlovákia meg csehszlovákia.
1885-ben az UTE alakult a labdarúgócsapatuk nagyon nem. Ami pedig szerintük az eredeti címerüket jelenti az is lopott, mivel az az UTE címere volt... Dózsások büszkék a "dicső" kommunista ÁVÓ-s múltjukra, de ma már megsértődnek ha Dózsázzák őket. Házon belül mégis Dózsás tortával ünnepelnek :D
Akkor hogy is van ez? Ami pedig a címert illeti: szerintem vagány az új címer, modern. Kicsit lila, de a város szélén élnek. Ők nevezték el kettétört wc deszkának. Szerintem találó a név, de honnan jöhetett?
Talán azért csúfolnak minket wc deszkának, mert az új címerünk pont ahhoz hasonló, úgy néz ki. Bár a mostani szezonban már jobb címert kaptunk mint 2018-2019 között...Vannak heterók, ugyanúgy mint minden másik focicsapatban.
Általában a nagy bunkó riválisok Fradi és ZETE szeret beszólogatni a címer miatt, de az előbbi készüljön, mert a jövő szezon bajnokai mi leszünk, és mi fogunk 2021-ben indulni a BL selejtezőben! Lila vér, lila szív, Majka & Curtis-el együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!