Miért szokott ez lenni?
Figyelt kérdés
megfigyeltem, hogy meccsen egy idő után álmos leszek és nem birok figyelni mert csak bambulok meg ásitozok, mitől lehet ez? a sok zöld látványa vagy a rohangáló emberek vagy mi ez?2010. jún. 25. 00:26
2/10 A kérdező kommentje:
az is igaz szokott lenni néha... de van amikor betonoson van ez kispályán ahol nehéz rossz meccset játszani
2010. jún. 25. 00:47
3/10 anonim válasza:
ja bocs én azthittem h meccsnézés közben :D,akkor vegyél be vitaminokat,magnéziumot.>pezsgőtabletta,meg meccs elött 2-3 órával igyál meg egy kávét
4/10 anonim válasza:
Én a rossz kommentátorokra fognám.;)
5/10 anonim válasza:
szerintem ne meny el előtte bulizni
6/10 A kérdező kommentje:
de amikor én játszom a meccset nem amikor tvbe nézem XDDD
2010. jún. 25. 11:20
7/10 anonim válasza:
hát talán akkor ti is unalmasan játszotok! Egyébként eléggé nem tudom elképzelni, h fociztok nagyba te meg ásítozol stb csaj vagyok én is fociztam még se ásítottam egyszer sem, mert akkor mindig a játékra figyeltem! Nem lehet, h inkább valami egészségügyi problémád van v vitamin hiány???? Nem tudom mindenesetre nekem ez kicsit fura!
8/10 A kérdező kommentje:
tényleg ez van :D de milyen vitamin lenne mert max magnéziumot tudok elképzelni
2010. jún. 25. 18:07
9/10 anonim válasza:
Szia! Az vagyok, aki az egészségügyi problémát írta! A helyedben elballagnék az orvoshoz és kérnék egy teljes vérképet ott megnéznek mindent és akkor kiderül!
10/10 A kérdező kommentje:
most voltam múltkor elvileg a megengedett számnál több a baktérium benne vagy lehet a vizeletembe volt az nem tudom és ennyi kb
2010. jún. 26. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!