Olyan football nagy világhírű bíró akarok lenni mint Puhl Sándor és Kassai Viktor milyen iskolát kell elvégeznem?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 21:33
11/15 A kérdező kommentje:
az igaz de valakinek meg kell áállítani az olasz igazsáágtalan bírókat.
2010. jún. 25. 17:14
12/15 anonim válasza:
Én Spori vagyok, igaz hogy lány,de azért azt hiszem tudok segíteni.Először is, jelentkezned kell a saját megyéd labdargú bizottságánál, a honalpjukon biztos fent van, hogy mikor van tanfolyam, de egyébként decemberben szoktak kezdődni.Utána sikeres vizsga, és sikeres fizikai teszt.Megye III.-ban, ez abból áll, hogy futsz 150 m-t, aztán sétálsz 50 m-t, és ezt megismétled 10-szer.Megye II-ben már 15-ször.Meg még van 10 időmérő is, 100 méteren.Ez az edzőtábor keretében van, ahol mindenki együtt van, elméleti aztán fizikai teszt.Aztán működsz egy évig, és a következő évi edzőtáborban van esélyed magasabb szintre kerülni.Aztán ha elérted a megye I-t, akkor elvileg ott megállsz, kivéve ha olyan ritka nagy tehetség vagy, hogy beajánlanak nb III-ba.Akkor a többi jelölttel együtt, szintén futóvizsga van, ott már szigorúbb, fotocellán nézik, hogy télleg bent voltál e időben.ELméleti teszt is, és akkor ott is működhetsz, ha beválogatnak.De ehhez nagyon jónak kell lenned, és kb 18-20 évesnek.Onnantól már csak a szerencsén múlik.Ha most elkezded-bár nemtom mennyi idős vagy- még esélyed is lehet.VIktor 36 éves-én már csak tudom, ő vizsgáztatott engemXD-, úgyhogy mire oda kerülsz, talán a helyébe is léphetsz.De erre kicsi az esély.És akkor sem vezethetsz külföldön, csak ha kiköltözöl és csatlakozol az ottani labdarúgó szövetséghez.SOk sikert!
13/15 anonim válasza:
miért akarsz híres futballbíró lenni?! szegény édesanyád folyton csuklani fog:D (mert ugye ha az A csapat győz akkor a B átkoz el, vagy ha B akkor fordítva:)!
viccet félretéve nagyon nehezen juthatsz el arra a szintre amire ők! de mondjuk az vicces, hogy kassai elég '''!érdekesen!''' (megemlítésképp loki-fradi meccs:D) vezeti itthon a játékot és mégis VB elődöntőt vezet... szóval ebből látva inkább a szerencsén múlik mint a tudáson!
14/15 anonim válasza:
Kezdetnek, fel kellene ébredned!
15/15 anonim válasza:
Jó kezdet lehetne megtanulni írni😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!