Problémáim vannak kosárlabda közben, mit tegyek?
A lényeg.
Nem tudom,mennyire számít,de azért leírom: Nemrég (2 hónapja) töltöttem a 16-ot.
A problémáim:
Soha nem volt ilyen,mióta kosarazom (lassan 2 éve),de az utóbbi hónapban elkezdtem nagyon fáradékony lenni.Az edzés első háromnegyed órája még okés,tudok hajtani,és az utolsó háromnegyed óra szenvedés.Érzem egyszerűen,hogy minden izmom éppen feladja,és elképesztően nehéz megmozdulnom,1x futok egy sprintet az egyik palánktól a másikig,és már lihegek,és rosszul vagyok.Ami ijesztő,mert 2 év alatt minden edzésem 100%-on végig tudtam nyomni,és volt,hogy edzés előtt még streetballozni is kimentem...
A másik,kb. ezzel egyidőben egyre idegesebb vagyok minden kihagyott dobás miatt,rosszul lépek,csak simán belémjönnek.Engem eddig mindenki úgy ismert,hogy rohadt nyugodt vagyok,semmin nem láttak még idegeskedni.De mostanában tényleg mindenen felidegesítem magam,feladnám legszívesebben.És nem értem,hogy miért van..
Lehet mondjuk 1 hét szünetet ki kéne vennem? Kicsit pihentetni a dolgot?
Akármilyen ötletet meghallgatok
Orvos
Pontosabban:Kardiológus!
Nem kell nagyon megijedni, sajnos lehet életkori sajátosság. Valószínűleg épp az átmeneti időszakban vagy.
A doki megmondja mennyire terhelheted magad, illetve mire vigyázz! Ha normálisan csinálod, kinövöd, és megint bírni fogod a terhelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!