Akkoriban sokkal tobbet nyertem ,konnyebb volt eltalani kisebb meccsek vegkimenetelet
Ha nyeresegesek akartok lenni akkor tegyetek meg csak 2vagy3 meccset egy laza dupla,tripla 2-3kozotti odds nekem ez valt be hosszutavon
2018. okt. 28. 10:14
12/16 anonim válasza:
Nem ertem a Tippmix fos kinalataval hogy tud valaki nyereseges lenni.. en online jatszom es nem a Tippmixpron csak elo fogadasokat, ezzel tudtam nyereseges lenni de evek munkaja van benne.
2018. okt. 28. 10:32
13/16 anonim válasza:
Ja igen es nem a piti 1,10es papirforma meccseket teszem mint a kerdezo.. akinek van egy kis esze kiszamolhatja hogy ha 10szer eltalalja de a 11. elmegy akkor is csak 0-n van viszont 10bol siman elmegy tobbszor is peldaul egy egy potyagolon van mint most a bunteton.
2018. okt. 28. 10:33
14/16 anonim válasza:
Hàt igen vagy egy piroslap vagy 2bunteto mint most az arsenal ellen hamar borul aza papirforma
2018. okt. 28. 16:17
15/16 anonim válasza:
Igen. Aki komolyan akar ezzel foglalkozni nem hagyatkozhat a papirformara es foleg nem arra hogy majd visszakeri. Minden elmehet, az 1,002-es szorzo is peldaul ha a 88.percben 2-0 a hazai siman lohet meg 2t a vendeg foleg abbolba rengeteg meccsbol amit el kell talalni becsuszhat egy.. azert van ra odds hogy el is mehessen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!