Ki a kedvenc játékosotok és miért?
(nekem Drogba ferplayer és nagyszerű játékos, sokat tett az asztalra)
2. C. Ronaldo hisztijét ki szereti? :)
nekem Theo Walcott, nem nagyon ismert, főleg csreként lép pályára az Arsenalban, de 10.2 -t fut 100 m-en és így ott szokta hagyni a védőket (jobb szélső)
2.szerintem egy önző****
Nekem Pavel Nedved!
Tudom, hogy már visszavonult, de sohasem felejtem el őt! Nagyszerű játékos volt, mindig mindent beleadott a focipályán, az utolsó pillanatig küzdött, nagyon tetszett a mentalitása, igazi példakép! Remélem edzőként (vagy vmilyen más állásban) még viszontlátom a Juvéban!
Egyszer Eriksson tökéletesen jellemezte:
"Ő a tökéletes labdarúgó: keményen dolgozik, alázatos, technikailag pedig rendkívül képzett."
Drogba képességeit mindenképpen elismerem,de hogy fair-play játékos lenne...???A színészi alakításairól szerintem már Hollywood is hangos.Kár,mert tényleg remek csatár,de így nem feltétlenül ez marad meg a szurkolókban.
Cristiano meg hatalmas arc! XD
Bírom,mert van karaktere.Tetszik a "hisztije" meg ahogy oda-vissza szivatják a bírók.XD XD XD
Olyan,mintha egy élő focis vígjáték főszereplője lenne.
A mostaniak közül nagyon jó játékosnak tartom Tulio-t(Japán),Villát(Spanyolo.) és Bocanegrát(USA),de sok tehetség van az afrikai csapatokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!