Futballpályára való az ilyen ember?
kb ugyan az mint Cristiano Ronaldo.
Azt elismerem, hogy nagyon jól játszik, de ha nem megy nekik a szekér, akkor ő is ilyen hisztiket vág le és szerintem ezért utálják sokan.
2-es, Xaver Schlagerről van szó, a Red Bull Salzburg játékosáról. A meccs amiről beszél pedig a Salzburg-Crvena, 2-2 lett és ezzel a Crvena jutott tovább.
Egyébként neki ilyen a mentalitása, szerintem nem ettől függ az hogy valaki futballpályára való-e, hanem a tudásról, és Xaver nem rossz játékos amúgy.
Másrészt már körülbelül 4.-jére kérdezel róla, fogadd el hogy ő egyszerűen ilyen mentalitású, gondolom nem képes veszíteni.
Egyébként kérdező, te mit gondolsz róla? Mert az eddigi 3 vagy 4 db kérdésedből róla nekem az jött le, hogy szerinted ő egy pszichopata, aki majd valamelyik meccsen elővesz egy AK-t és agyonlő 40 embert
Hát nyilván nem, ne félj, nem beteg, nem fog tragédiát okozni, csak vannak olyan játékosok akik minden meccsen kb az "életüket" is kiharcolják, szerintem ez nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!