Szerintetek is f****ág a foci BL rendszere?
Én is ugyan ezt láttam, BundesLigából a 4 csapat elég sok, főleg úgy hogy a Bayern fogja tovább képviselni a német focit.. egy szó Katasztrófa..
Ez már rég nem arról szól, hogy jöjjenek össze a csapatok és tényleg a legjobb nyer, áh dehogy.. :/
Eredmény ide vagy oda, a mi csapataink meg végig nézik hogy ez történik vagy mondhatnám egész Európa is.. De hiába van pénz, ha lesgolók stb &
Igen, igazad van.
Nade! A legtöbb cigány gyerek nem tud/akar úgy tanulni, mint a magyarok. Mégsem lehet őket külön osztályba rakni, mert az szegregáció, ami nagyon csúnya dolog. Hanem szinte az egész osztálynak az 1-2 hülye gyerekhez kell alkalmazkodnia.
Érdekes módon fociban lehet szegregálni.
S ismétlem, többi sportban igyekeznek a gyengéket felzárkóztatni, kivéve a fociban.
S abban sem vagyok biztos, hogy 1-2 4. helyezett csapat túljutna az utolsó körön egy erősebb keleti csapat ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!