Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A tenisz egy jó sport?

A tenisz egy jó sport?

Figyelt kérdés
18 éves fiú/férfi vagy és egy jó sportot keresnék testmozgás gyanánt. Az ilyen nagy csapatos dolgokat mint a foci nem igazán szeretnék. Szerintetek érdemes lenne ezt elkezdeni? Mennyibe kerülne? Sokan mondjak, hogy későn kezdeném és valóban a profi sportolók kis koruk óta csinálják de én csak kikapcsolódás, mozgás miatt csinálnám, nem szándékozom világhírű teniszező lenni. Mi a véleményetek, érdemes?

2018. aug. 30. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem profi szinten természetesen teljesen érdemes foglalkozni vele, de szinte az összes sportot el lehet kezdeni akárhány évesen ha nem a profi karrier a cél.
2018. aug. 30. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Az. Első alkalommal 5 órát játszottunk, csak úgy bohóckodásilag, másnap 2 olyan f betűs testrészem volt, amit nem gyötört az izomláz. Egyik a fülem volt, a másikat találd te ki.
2018. aug. 30. 15:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Valamikor közel 10 éven keresztül csináltam hobby szinten, imádtam! Tökéletes nyárra, télre a testvér-sport hozzá az asztali tenisz. Keress meg egy egyesületet, egész biztosan nem fognak elzavarni azzal, hogy öreg vagy!

Persze ha esetleg mellé egy állóképesség-javító sportot is felvennél, mint pl. a futás, az sem tömegsport, bármikor elkezdhető.

2018. aug. 30. 15:55
 4/4 asddsa123 válasza:

Szia!

ha kikapcsolódás gyanánt teniszeznél akkor akár 50 évesen is elkezdheted. :D De amúgy 1 órás magánedzések szoktak lenni és lehet bérelni pályákat 1-1 órára haverral, akárkivel... ha csak pályát bérelsz vlkivel akkor nem is olyan drága de ha magánedzésre mész az télen kb 6000ft/óra nyáron 5000/5500 időszaktól különböző (délelőtt délután este) pályabérlés 1600/2000 ft óra

2018. szept. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!