Fociban mikor láthatunk ilyet?
Figyelt kérdés
Mostanában csak a színészkedés megy míg más sportágakban meg ilyen történik:
https://www.youtube.com/watch?v=0DqORGdoiSE
Fociban mikor jutunk el ide.
2018. júl. 24. 11:28
1/7 anonim válasza:
a fociban ilyet semmikor. a kettő sportnak ilyen szempontból köze sincs egymáshoz. plusz a focisták egyike sincs ennyire kigyúrva. talán kivétel akinfenwa XD
2/7 anonim válasza:
Furcsa, mert én észre sem vettem mit sasolt ki a bíró. Továbbá, nem is biztos hogy lefújnám a hasonlót, hisz bőven elég durva ez a sport és hogy ott kicsi a rakásban, birkóznak meg eldördül egy két maflás a civakodás közben hát na és aztán.
Szerintem pont ezért nem ment hisztizni a bugyros hajú. Neki is bőven belefért. Bírója válogatja itt is, hogy ki mennyit enged. Egy dél amerikai bíró, a brazil-belga meccsen pl engedte hogy darálják egymást és nem kajálta meg a műeséseket.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem a bírója válogatja. Videóbírón visszanézték egyértelmű volt a helyzet. Csak mikor lesz majd olyan fociban hogy egy játékos megy oda a bíróhoz hogy ez nem is volt semmi ne állítsák ki az ellenfél játékosát?
2018. júl. 24. 12:38
4/7 anonim válasza:
Volt már több ilyen, ne próbáld meg hülyének tettetni magad.
5/7 anonim válasza:
A játékos miért bírálná felül a bírót? A játékot a bíró vezeti, amit ő ítél, az úgy van. A hibás döntések is hozzátartoznak a játékhoz, akkor is, ha emiatt dől el a meccs kimenetele.
6/7 anonim válasza:
Egyébként igen, sokszor szokott lenni ilyen a fociban, de rangosabb meccseken az nem engedhető meg, hogy a játékos befolyásolja a bírót.
7/7 A kérdező kommentje:
Most nem a reklamálásra gondolok, hanem arra hogy éppen az egyik ellenfél kiállítását akarta megakadályozni. Fociban ez pont fordítva szokott lenni.
2018. júl. 26. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!