A Tottenhamről mi a véleményetek?
Uhh.. első, picit gyakorold a tőmondatokat :D Nem sértésből tényleg csak nehéz összerakni amit mondasz, annyira hosszúak a mondataid
Amúgy nekem a Spurs a kedvenc csapatom
Én sem szeretem ezt az átigazolási politikát, viszont Pochit nem kell szidni, ő csinált topcsapatot a Spursből
Egyébként a középpálya szerintem pont elég erős, ott van Eriksen, Alli, aki a kulcspasszokban pont hogy nagyon erős, a világ legalultértékeltebb játékosa, és egyik legjobb box-to box középpályása Dembelé (igen, öljetek meg), esetleg még egy védekező középpályást kéne venni, vagy egy szélsőhátvédet.. És Lucast beépíteni a csapatba
Szerintem a széleken gyenge a csapat, + a pad rémgyenge a top 5-höz képest
ha csak a csapat erejét nézzük akkor a spurs topcsapat, és jobb mint a roma/napoli
könyörgöm tele van a csapat klasszisokkal
Már nem azért de a Liverpoolnál 5x jobb csapat a Spurs, függetlenül attól hogy nem jutottak el Bl döntőig, ezen kívül amúgy MINDEN egyes sorozatban tovább jutottak mint a Pool. bajnokság, ligakupa, kupa.
Ne legyünk már ennyire szűklátókörűek, a Liverpool tavaly a támadójátékán kívül egy hulladék volt és ez a BL-ben is látszott, most a középpálya megerősödött de csapatként még mindig jobb a Tottenham.
A Roma, Napolira ez mégjobban igaz, könyörgöm ha a Roma nem veri ki a Barcát a BL-ből a kutya nem beszélne róluk :D
A Spurs pedig elég szépen állt a bl-ben is, elverte a Realt, és a kezükben volt a juve elleni meccs is, a saját hülyeségük miatt estek ki.
,,Erősíteni kéne a középpályát is, azért egy Eriksen, Dier, Winks nagyon nincs egy madridi Kroos, Modric, Isco szinten, egyszerűen nincs kreatív játékosuk sokszor Eriksenen kívül a középpályán, ez a 3 védős rendszer miatt is lehet, berakják Wanyamat meg Dembelet a védelem elé, előbbi nem rossz védekező, utóbbi elég hatékony középpályás, de egyikük se tudja azokat a labdákat adni."
Ez neked komolyan nem hosszú mondat? :'D
Ne nevetess már.
De amúgy a Reallal jövés rossz példa mert teljesen más formációban játszanak mint a Spurs. Ettől függetlenül a Real kerete azért egyértelműen jobb mint a Tottenhamé
Amúgy a legtöbb a meccsen a Spurs nem 3 védővel játszott, 4-2-3-1-ben.
,,Kinevez egy PSG-ben megbukott edzőt... hogy lehet valaki olyat kinevezni, akiről még külső, amatőr szemmel is látod, felszínesen követve, hogy talán a sevillai pályája után, benne volt az esély, hogy ő egy jobb kerettel top edző lehet, de a PSGbe, ahol ezt maximálisan megkapta, nem lett az, és ezt nem csak 1 dologból jelentem ki, többször is alátámaszotta ezt, az utóbbi évek egyik leggyengébb Barcája elleni nyert helyzetből való kieséssel, a bajnoki cím elbukása a Monaco ellen, a még csak feljövőben lévő Real elleni tükörsima zakó..."
Vagy ez? :D Könyörgöm mondtam hogy nem sértésből írtam mégis annak vetted, elég nevetséges.
,,Amugy meg a spurs nem topcsapat, europaban 7 topcsapat volt tavaly es a spurs nem volt kozte "
Könyörgöm szubjektív véleményt ne közöljünk már tényként, nem az a topcsapat amit te annak vélsz.
,,Ha csak a bajnokságot nézem, akkor is a Liverpool mutatta a 2. legjobb formát tavaly"
Ja, mert elverték a Cityt :D A bajnokság pont az állandóságot mutatja meg könyörgöm
Ne egy meccsekről beszéljünk
Ilyen alapon a MU is elverte a Cityt és másodikak lettek a bajnokságban elég simán, mégis hullává alázza mindenki az egész csapatot mert kiestek a sevilla ellen a bl-ben
De kit érdekel? Elég sokáig meneteltek a legtöbb helyen
Nem csak a BL a világ
Másrészt a pool védelme és középpályája egy hulladék volt egész évben, és ha csak a keretet nézzük akkor a Spurs erősebb. Ez tény.
De tökmindegy, mert most nem a poolról van szó.
A Juve ellen végig szintekkel jobban játszott a spurs, nyertes meccset vesztettek el
Ilyen alapon a Roma jobb csapat mint a barca?
A roma meggyőző volt a bajnokságban? :'D 20 pontos hátránnyuk volt a juvéhoz képest könyörgöm
Ilyen alapon ugyanezt elmondhatnád a spursról
neked tényleg semmi más nem számít, csak a bl
Holott az sokkal kevésbé igazságosabb mint a bajnokságok
Igen csoportelsők lettek egy olyan csoportban amiben két névleg topcsapat ellen játszottak, viszont tudjuk hogy a Chelsea milyen rémesen gyenge volt idén, az Atletico meg nagyon elrontotta a BL-t, de úgy összvissz rájuk az igaz hogy nem tudnak tovább erősödni, inkább csak a szintet tartják
De könyörgöm a Spurs meg a Real, Dortmund előtt lett csoportelső :D És igaz hogy ez a két csapat nem volt jó abban az időszakban de ugyanez elmondható kb pár kivétellel az összes "topcsapatról" akkor a Spurs mégis csak közéjük tartozik, nem? Elvégre VERETLENÜL lettek csoportelsők
,, A Napoli is sokkal erősebb csapat volt, a BLt elengedték,"
Könyörgöm nézzük már meg hogy mennyi a különbség az olasz és az angol bajnokság közt :D
Ettől eltekintve tényleg fejlődött a Napoli de ne emeljük már eposzi nagyságokba
,,Amúgy vicces, hogy ezek neked hosszú, vagy értelmezhetetlen mondatok, van olyan, hogy összetett mondat, azt hiszem, ezek abba a kategóriába beleférnek."
Na igen, mostmár ebben "fejlődtél", gondolom odafigyelsz rá mióta szóltam (lényegtelen :) )
,,Tavaly a Liverpool nem volt BL szereplő, és nem igazán a középpálya az ami megerősödött, sőt a Liverpoolnak is talán az a leglyukasabb része, inkább a védelem erősödött Van Dijk-al, és a támadósor Salahval"
Nem tudom már hogy mit írtam, de én a középpálya erősödését az idei szezonra értettem, jön Keita +Fabinho
Ja most látom hogy nem is írtam semmit ezzel kapcsolatban (lehet egy másik kérdésnél, mindegy)
. ,,Az 5x jobb Spurs mint Liverpool, azért mert a két, a másik két igazán nagy sorozathoz képest tök lényegtelen kupában egy-két fordulóval többet mentek és két ponttal verték őket a bajnokságban, ellenben egyébként az egyik 16 közt hullott el a legfontosabb porondon, a másik döntőzött, maga az elfogultság"
Szerintem meg az az elfogultság hogy MINDEN kupát, sőt még a bajnokságot is semmibe vesszük és csak a BL érdekel minket, a Real is megnyerte idén, mégis egyértelműen szintekkel gyengébbek mint az elmúlt 2 évben, és az is világos hogy jelenleg nem ők a világ legjobb csapata
Egy meccsen valóban erős a Pool de ez nem a csapat erejét mutatja meg, egy csapat erejét a megbízhatóság és az előbbi (egy meccsen milyen erős) együttesen adják szerintem, és a pool ilyen tekintetben gyenge
Simán juthatott volna a Spurs is 8 közé a BL-ben (igen, tudom hogy fociban nincs ha), az a helyzet hogy még a tapasztalatlanság miatt is eshettek ki a juve ellen, emlékszem hogy senki nem hitte el mikor megvertük/Ék a Realt és mindenki tátott szájjal nézte, pedig csapaterő alapján reális esély volt rá :)
,,Azért gondolom mégis reálisabb azt mondani, hogy a BL döntős Liverpool jobb csapat, mint a Spurs, mint kijelenteni, hogy 5x jobb az utóbbi,"
Na igen, nem 5x jobb, nem is kétszer, de maradjunk annyiban hogy erősebb csapat a spurs.
,,de persze én vagyok szűklátókörű és szubjektív, pláne úgy, hogy nem szurkolok senkinek, de te épp annak az utóbbi csapatnak szurkolsz"
Én is mondhatnám hogy nem szurkolok senkinek, egyébként meg szerintem jobban meg tudom mondani a spurs játékerejét, főleg úgy hogy a tavalyi szezonban összesen 2 db meccset hagytam ki (nyaralás miatt), bajnokság-kupa-ligakupa-bl négyesből összesen, + eléggé figyeltem a poolt is
,,Mert én viszont elképzelhetetlennek tartom, hogy jövőre is akár a Spurs a 4. helynél előrébb végezzen a bajnokságba, és bármiféle esélye legyen belszólni a nagyok dolgába, és a BLbe 8nál tovább jusson, és azt is inkább egy kedvező sorsolással tudom elképzelni. Ja, és mostmár elég valószínűnek tartom, hogy jövőre is kupa nélkül zárnak. De biztos ilyen egy topcsapat, és én tévedek."
Ha egy csapat attól lesz nagy hogy trófeákat nyer akkor mondd meg, hogy a Pool mit nyert az utóbbi 10 évben
Ne felejtsd el hogy hiába menetelt egyetlen sorozatban bár, de nagyszerűen a Pool, nem nyerték meg.
Egy ligakupát talán, ha jól emlékszem? :)
Persze még mindig többet mint a Tottenham de ezek alapján a Pool sem topcsapat.
Ugyanez igaz a Napoli/Romara is akiket szintén jobbnak tartasz a spursnél mert tovább jutottak a BL-ben, az véletlenül se zavarjon hogy a Roma a rémgyenge bajnokságban szerzett 20 pontos lemaradást a Juvéhoz képest, a Napoli valóban fejlődtek de ugyanannyi kupát szereztek mint a Spurs (mondom, egy sokkal gyengébb bajnokságban), ráadásul még a BL-ben is szénné égtek.
Azért ne legyünk már ennyire elfogultak egyik oldalon sem, könyörgöm
,,Már csak komolyan az érdekelne, hogy ez az 5x jobb csapat mikor fog szerinted megmutatkozni?"
Szerintem aki a világ legerősebb bajnokságában mostmár évről évre folyamatosan a legjobb 4 közt végez az topcsapat. (4-5 éve meg örültünk az EL-selejtezős helynek kb, ezért van az hogy a Spurs fanoknak Pochi neve szent)
Közel vagyunk a kupákhoz amúgy, és mostmár én is örülnék (hidd el, jobban mint te :) ) ha valamit sikerülne is nyerni.. De akkor meg azért nem lenne topcsapat, mert egy FA kupa, ligakupa kit érdekel, igaz? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!