Hány éves kortól "lehet" röplabdázni?
Igazából nincs kifejezetten edzés, tömegsport keretében van a suliban. Egy jó tanár meg nem fogja elküldeni a lelkes 8 évest, hagyja, had labdázzon.
Viszont nem tudom, hogy érdemes-e nekem is fenntartanom a lelkesedést, mert 1-2 éven belül belenőhet, vagy hagyjam a fenébe és majd ha nagyobb lesz, és kedve is lesz, max akkor foglalkozik vele. (mi 14 évesen kezdtük a középiskolában, azt nyomták mint iskolai sport, viszont akkoriban még ált.suliban nem voltak ilyen lehetőségek. Igazából tornatermünk sem volt)
nem fizetős, de elvileg csak felsősöknek van. Viszont volt rá példa, hogy a tanár megsajnálta a nulladik órában már a suliban lézengő elsősömet és behívta labdázni.
Nem tudom, mennyire feküdjek rá arra, hogy szeptembertől is mehessen (élvezte, de nyilván nem egy alig 8 éves gyereknek való)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!