Szerintetek a focisták érdemelnek nagyobb fizetést a
minimálbérnél?
Figyelt kérdés
2018. júl. 17. 12:00
1/10 anonim válasza:
igen
2018. júl. 17. 12:12
2/10 nemaRendőrség válasza:
A népet szórakoztatják, a szórakozás pedig luxus így meg kell fizetni.
Ellenben ne kapjanak semmilyen állami támogatást, max hitelt a klubbok
2018. júl. 17. 16:52
3/10 anonim válasza:
Igen, csak ne állami pénzekből.
2018. júl. 17. 18:01
4/10 anonim válasza:
Nem. Csak ha teljesítenek. Mi motiválná amúgy őket?
2018. júl. 17. 18:58
5/10 anonim válasza:
Állami szinten nem kéne támogatni az egészet. Ha szponzor szeretné őket túlfizetni, az legyen a szponzor baja.
2018. júl. 17. 19:42
6/10 anonim válasza:
Őszintén? Nem. Elég elkeserítő, hogy a mentős keres 80-100 ezret, ezek meg 80-100 milliót (az átlag, a Ronaldókat meg Neymarokat ne is említsük). Tudom hogy ez demagóg duma, de hát erről szólt a kérdés. Persze, oké, értem én hogy üzlet meg minden, oké akkor ne keressenek minimálbért, keressenek havi félmilliót, az úgy még oké. De az, hogy az ilyen "sztárfocisták" 10 másodperc alatt megkeresik valakinek a havi fizetését azért hogy egy labdát kergetnek (ami semmivel nem viszi előre a világot), hát ne haragudjunk, de felháborító szerintem. Mondom ezt úgy, hogy én is néztem a foci VB-t és élveztem is.
Ha a kérdés a magyar focistákra vonatkozott, azoknak még minimálbért se adnék. Éljenek meg munkából, mert amit a pályán nyújtanak azért 10 Ft fizetés nem járna, nem hogy 10 millió.
2018. júl. 18. 19:57
7/10 anonim válasza:
Azt andorrai buszsoför jobban játszik, mint ezek...
2018. júl. 19. 08:21
8/10 anonim válasza:
Nagyon jók a meccsek, sok ember csak a tv előtt nézi a focit, hiába újultak meg a stadionok, hiába szorították ki a huligánokat a lelátókról, most már csak egy dologra van szüksége a magyar első osztályú labdarúgásnak: nézőkre. Egyszer mindenkinek meg kéne tapasztalnia, mekkora közösségi élmény meccsre kijárni és szurkolni. A mai generáció mindent képernyők előtt csinál és nem tudják milyen ott lenni valahol és élvezni valamit.
2018. júl. 19. 18:42
9/10 anonim válasza:
A sztárfocista nem véletlenül keres annyit, amennyit. A "szakmája" csúcsán áll, komoly reklámértéke van, tíz- (száz)milliók kíváncsiak rá, nem mellesleg kemény edzéssel, lemondásokkal jutott el oda, ahová.
2018. júl. 19. 19:01
10/10 anonim válasza:
#9 Lehet, de a magyaroknak azért van tele a bögye a magyar focival, mert a "focistáink" s#@rok, az eü, oktatás pedig feleannyi figyelmet sem érdemel a kormánytól, mint ezek a falábúak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!