Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A 2018 VB döntőről valami...

Help me please kérdése:

A 2018 VB döntőről valami vélemény?

Figyelt kérdés
Ugyebár Franciaország és Horvátország játszott egymással. Franciaország nyert 4-2-re.
2018. júl. 15. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Két potyagóllal könnyű 4-2-t csinálni.

Az már más kérdés, hogy 2/2 tiszta találatuk volt :)

Amúgy j döntő volt, de Horvátország érdemelte volna az aranyat, bár ők könnyű csoportból jöttek, a francia csapat meg alapból nem volt rossz.

29n

2018. júl. 15. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
A meccs jó volt, és az nyert aki megérdemelte. Ennyi.
2018. júl. 15. 21:56
 3/12 anonim válasza:
56%
Nem értem, miért érdemelték volna a horvátok a győzelmet...az utolsó meccseken már tizenegyes párbajokkal, meg hosszabbítással, épphogy elvergődtek idáig, a franciák meg a rendes játékidőben megvertek mindenkit, ráadásul nagyon okos, taktikás játékkal. Egyébként szerintem nem volt szerencsés gól, végülis egy öngólt, meg egy tizenegyest is ki kell harcolni. :) Szerencsés gól szerintem olyan, amikor rossz játékvezetői döntés miatt szerez gólt egy csapat, de itt nem volt ilyen. Szóval szerintem teljesen megérdemelten lettek világbajnokok a franciák.
2018. júl. 15. 22:02
 4/12 anonim ***** válasza:
16%

Hogy francia győzelem potyagólokkal könnyű volt.

Gratula a SZERENCSÉS világbajnok csapatnak, mert csak a szerencsén múlt.

2018. júl. 15. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

A franciák taktikája verhetetlen.

Nem országként hanem klubként játszottak. Elég ránézni a csapatra.

Így a magyarok is nyerhetnének. Nem stadionra kell költeni hanem Neymar magyar állampolgárosítására.

Utánanéztem az öcsémmel előbb és a 24 főből 6 "igazi" francia csak,a többi vagy csak félig vagy a szülei telepedtek le ott.

Szánalmas...

2018. júl. 15. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
25%

Ne sírjatok már :D

Franciaország a világbajnok :P

Ilyen alapon a dél-amerikai válogatottakat miért nem szidja senki? Ők is bevándorlók :DDD

Ja, mondtam már hogy a franciák lettek a VILÁGBAJNOKOK? ;)

2018. júl. 15. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
Mondtad utolsó. S olvastad mások véleménye szerint csak SZERENCSÉJÜK volt a POTYAGÓLOKKAL? :) Ami igaz is!! El kellene fogadni azért a kritikát is nem csak azt a pár forintot a tippmixen :))
2018. júl. 15. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
#4: Na jó, de a horvatok masodik gólja is az volt. Ha ezeket "kivonnank", akkor is 2- 1 a franciáknak. Es ezt úgy írom, hogy a horvátok voltak a kedvenceim a vb- n.
2018. júl. 15. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Nekem tetszett a döntő, potyagólok, meg francia győzelem ide, vagy oda.
2018. júl. 15. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Francia drukkerként jó meccs volt,jó eredménnyel.Mint minden döntő után az ellenfél szimpatizánsai elkezdik a szerencse/mázli/bunda..volt szöveget tolni.1hétig rágódnak nagyon a “nagy” Horvát drukkerek,utána pedig el is felejtik.Megérdemelten nyertek a Franciák,Mbappe óriási focista nagy jövő vár rá.🇫🇷🤙🏻
2018. júl. 15. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!