Mi a véleményetek a belga - angol meccsről?
Mentálisan szerintem éppen a horvátok erősebbek, rutinosabbak.
Fizikai erő szólhat a franciák mellett, de láthattuk, angoloknak sem volt előny, hogy a horvátok kétszer is eljutottak a büntetőkig.
A franciákat nagyon motiválja az, hogy megismételhessék a 20 évvel ezelőtti eredményüket.
Szerintem Deschamps tartogat még valamit a tarsolyában.
Talán taktikát váloztat, hogy a horvátok nem lássanak bele azokba a kártyáiba, amelyeket az előző meccseken kijátszott.
Hát majd meglátjuk holnap!
A belgák megérdemelték a győzelmet, szerintem (a franciák mellett) a torna legjobb csapata volt. De amúgy nekem az tetszett, hogy látszott mindkét csapaton hogy kell nekik a bronz, hajtottak rendesen (Belgiumnál ez nem is meglepő, elvégre első vb érmük)
Anglia szerintem megérdemelte hogy eljusson idáig.. Ne felejtsük el, hogy oké, kis csapatokat verve jutottak el eddig, de ez a nagyok óriási részének nem sikerült..
Deschamps remek edző, de pragmatikus gondolkodásmódja miatt a kisebb csapatok ellen sokszor szenvednek a franciák (bár a legtöbsször így is nyernek, de ha szerencséjük van a horvátoknak, akkor megint ki fog jönni egy vb döntőben, mint 16-ban az eb-n)
Szóval nem ő fog "taktikát" váltani, ő általában mindig a másik csapatra fókuszál és ahhoz igazítja a taktikát, a saját taktikája annyi, hogy ,,okozzunk minél több problémát az ellenfélnek, a saját sorainkat pedig rendezzük"
Ha már ott tartunk hogy ki érdemelné meg jobban én mindenképpen a franciáknak adnám, azután az undorító portugál eb győzelem után, nagyon megérdemelnék a franciák a sikert.
És szerintem elég gáz, hogy az emberek 90%-a azért szurkol a horvátoknak, mert "kiscsapat", az senkit nem érdekel hogy a keretük irreálisan jó (országhoz képest), és már a 2014-es vb-n is csodát vártak tőlük, most forrt össze annyira a csapat hogy ideáig eljusson. Mindenesetre remélem, hogy nem nyernek
A legtöbb magyar szurkoló általában régi politikai okokból van még mindig a franciák ellen.
Le lehetne már szokni a sport és a politika keveréséről.
Ami Deschamps taktikáját illeti, valószínűleg igazad van, de ma délelőtt láttam egy riportot, ahol Pogba - bár természetesen burkoltan - valami változásról beszélt a mai meccs felállásáról.
Tény, hogy a horvátok rendkívül elszántak, de a franciáknak több jó játékosuk van.
Négy-öt óra múlva úgyis kiderül, addig már csak találgatni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!